Tiesa, įžymybės gali sau leisti naudotis geriausių trenerių, mitybos specialistų ir virtuvės šefų paslaugomis, tačiau galutinius pasirinkimus tenka atlikti vis tik pačiam žmogui, o priimti tinkamą sprendimą matant lapinių kopūstų salotas ir porciją mėgstamo maisto išsinešti visada nelengva.

Štai penkios įžymybės, pasidalinusios su visuomene kovų, siekiant sulieknėti, detalėmis, rašo womenshealthmag.com.
Khloe Kardashian

Khloe Kardashian

Nors jaunėlės garsiosios Kim Kardashian sesers Khloe kūno formos tapusios jos vizitine kortele, 2015 m. rugsėjo mėn. „Women‘s Health“ žurnalo numeryje ji prisipažino, kad jai ne visada patiko mankštintis tam, kad numestų svorio.

„Iš pradžių buvo labai sunku, ėjau mažais žingsneliais, bet vėliau pasijutau kur kas geriau. Pirmąsias 45 dienas buvo labai nelengva. Jaučiausi pavargusi, viską skaudėjo, jaučiausi storesnė, nes buvau patinusi. Jei nepasiduodi, galiausiai gali džiaugtis ryškėjančiais raumenimis“, – asmenine lieknėjimo patirtimi dalijosi žinoma moteris.
Balerina Misty Copeland

Misty Copeland

Naujoje savo knygoje „Ballerina Body“ Misty Copeland atvirauja apie tai, kaip ji būdama 19 metų priaugo 5 kilogramus, kai gydytojai jai rekomendavo pradėti vartoti kontraceptikus ir tokiu būdu paspartinti vėluojantį lytinį brendimą. Ji tikino susidūrusi su staiga didėti pradėjusio svorio problema ir jautė poreikį gauti žinių, kaip nepageidaujamų kilogramų galima atsikratyti nekenkiant sveikatai.

„Manau, priaugti 5 kilogramai per vos kelis mėnesius nebuvo naudingi nei mano kūnui, nei psichologinei ar emocinei būklei, – patikino ji. – Teko surinkti daug informacijos apie tai, kaip sveikai sulieknėti; bet kuriuo atveju, tai jokiais būdais nereiškia, kad neįmanoma suformuoti savo kūno ir pavirsti sveikiausia įmanoma savo versija.“
Adele

Adele

Tapusi mama ir besiruošdama 2017 m. koncertiniam turui garsioji dainininkė nusprendė patobulinti formas, tačiau jokiais būdais neketino tapti džiūsna. Vis tik apsilankymai sporto salėje ir kalorijų deginimas mankštinantis ne visada teikia malonumo.

„Aš nesu iš tų, kurie linkę praleisti treniruotes. Man patinka kilnoti svorius, bet aš nemėgstu žiūrėti į savo atvaizdą veidrodyje. Kraujagyslės ant mano veido labai išsiplečia, todėl išmuša raudonis, taigi sportuoju taip, kad neišrausčiau.“ – pasakojo ji.
Blake Lively

Blake Lively

Aktorė, filantropė ir tiesiog šviesiaplaukė dievaitė neseniai mama tapo jau antrą kartą. Kaip ir daugybė moterų visame pasaulyje ji pasitikdama Naujuosius metus pasižadėjo numesti kelis papildomus kilogramus ir patobulinti formas valgydama sveiką maistą. Socialiniame tinkle „Instagram“ praėjusių metų gruodžio mėn. ji paliko įrašą, kuriame akcentuoja glitimo ir fermentacijos procesą sukeliančių produktų atsisakymo svarbą.

„Naujųjų metų pažadai pradėti dalinti anksti – aš pasižadu ir vėl tilpti į savo mėgstamus džinsus“, – rašo ji.

Kelly Osbourne

Svorio metimo kelionę ji pradėjo prieš kelerius metus, tačiau toli gražu ne visada jai pavykdavo lengvai atsisakyti greito maisto ir nesilyginti su kitais.

„Jaučiausi prasčiau dėl storumo nei būdama priklausoma nuo narkotikų“, – teigė ji leidiniui „Us Weekly“.

„Ilgą laiką sūdyti sausainukai man buvo mėgstamiausias dalykas pasaulyje. Sudėtinga išlipti iš duobės, kai sėdi labai giliai. Didžiuojuosi savimi žvelgdama į veidrodį ir džiaugiuosi galimybe nejausti neapykantos tam, ką matau jame. Nebesinervinu klausdama savęs, kodėl neatrodau kaip ta ar ana mergina.“ – pasakojo ji.

K. Osbourne pripažįsta, kad pradėti sveikai maitintis gali būti labai sudėtinga, tačiau tai visgi yra įmanoma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)