Praktiškai kas antra garsenybė mini vieną dalyką: kiekvienas rytas prasideda nuo šilto vandens su citrina.

Purewow.com pasigilino į šį patarimą ir išsiaiškino, kaip šiltas vanduo su citrina veikia mūsų organizmą. Perskaitykite ir įtikėkite.

1. Suaktyvina virškinimo sistemą.

Šiltas vanduo su citrina stimuliuoja virškinimo sistemą ir žarnyną, todėl organizmui lengviau pasisavinti maistines medžiagas ir pašalinti atliekas. Citrinų sultys taip pat mažina rėmens simptomus ir pilvo pūtimą.

2. Padeda normalizuoti svorį.

Citrinose yra pektino – ląstelienos, kuri padeda atsikratyti nereikalingų kilogramų, nes mažina alkio priepuolius. Siurbčiokite citrinų vandenį tarp valgių – pastebėsite, kad ranka rečiau tiesiasi link nesveikų užkandžių iš maisto automato.

3. Stiprina imuninę sistemą.

Stebuklingasis vitaminas C puikiai padeda išvengti ligų. Turėkite omenyje, kad kai jaučiate stresą, natūralus vitamino C lygis organizme mažėja, todėl mes labiau linkę sirgti.Užtat sunkiu metu patartina padidinti šio vitamino dozę.

4. Gerina odos būklę.

Vitaminas C taip pat svarbus odai, nes jis vaidina svarbų vaidmenį kolageno (kuris pagerina odos elastingumą) sintezės procese ir atkuria pažeistas ląsteles. Labai svarbu ir tai, kad šiltas vanduo su citrina turi sutraukiančių savybių, ir tai padeda kovoti su išbėrimais, dėmėmis ir net randais, likusiais po išbėrimų.

5. Mažina uždegimą.

Jei kada jautėte sąnarių skausmą, gali būti, kad juose susikaupė šlapimo rūgšties. Šiltas vanduo su citrina būtent ir ištirpdo šią rūgštį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)