113
Kitas

Avinas

Gegužės 9 d. Nusileidęs Mazgas pereis iš Žuvų į Vandenio ženklą, o Kylantis – iš Mergelės į Liūto ženklą. Tai didelio virsmo diena, kai gali keistis tikslai, gyvenimo bei veiklos kryptys. Pasinaudokite šiuo virsmo laikotarpiu naujai pažvelgdami į savo gyvenimą, išsikeldami tikslus, nusibrėždami kelius jiems pasiekti, atsirinkdami tikrąsias vertybes.

Gegužės 10 d., Mėnuliui keliaujant Skorpiono ženklu, savo žingsnius gerai apgalvokite, būkite atsargesni, venkite aštrių situacijų, labiau pasirūpinkite vaikais, pasidomėkite, kaip jie leidžia laisvalaikį. Jautrus emocingas laikas – gegužės 11 d. Mėnulio pilnatis Šaulio ženkle, kuriame tebevieši Juodasis Mėnulis. Ta diena pasižymės Marso ir Neptūno įtampos aspektais. tad būkite jautrūs vieni kitiems, venkite konfliktų, aštrių situacijų darbuose, būkite atsargesni kelyje ir buityje.

Penktadienis ir šeštadienis – puikūs meilei, romantiškiems susitikimams, o taip pat išvykoms ir kelionėms. Mėnulio Šaulyje ir Marso Dvyniuose įtakoje gali tekti derinti visiškai skirtingas nuomones, gautą informaciją ir požiūrius. Širdis gali sakyti viena, o protas – kita, visgi reikėtų įsiklausyti, ką sako širdis.

Sekmadienį, daugiau laiko pabūkite gryname ore, harmonijoje tiek su savimi, tiek su aplinkiniais. Tai diena, kai savo širdyje lengviau rastumėte taip trokštamą ramybę bei gyvenimo džiaugsmą.

Įdomios ir sėkmingos savaitės jums linki astrologė Lolita Žukienė!
Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas