113
Kitas

Avinas

Antradienis – puikus bendravimui. Galite sutikti seniai matytus žmones, išgirsti įdomių žinių, atskleisti mylimam žmogui jausmus, o harmoningų Mėnulio ir Jupiterio aspektų įtakoje, pasiekti ženklių pergalių moksle. atrasti savo organizacinius sugebėjimus. Šios dienos vakare Merkurijus pasuks direkcine kryptimi, tad laikas palankus ir maloniam bendravimui, romantiškiems susitikimams.

Tolesnės dienos tinkamos deryboms, susitikimams ir sutarčių pasirašymui .Jos suteiks įdomių patyrimų siekiantiems tobulėjimo, ieškantiems gyvenimo prasmės, o Saulės ir Neptūno palankių aspektų įtakoje – sėkmingos kūrybai, ieškantiems nestandartinių sprendimų.

Ketvirtadienis, Mėnuliui keliaujant Mergelės ženklu, tiktų darbinės aplinkos ir namų gražinimui, rūpestingam dokumentų tvarkymui.

O penktadienis – labai aktyvi diena, kai galite išspręsti aktualius susikaupusius klausimus. Tiesa, Mėnulio ir Saturno įtampos aspektų įtakoje, vertėtų būti atidesniems partneriams, artimam žmogui. Šią dieną tiktų atsisveikinti su praeitimi, atleisti skriaudas, atiduoti skolas.

Šeštadienis palankių Marso ir Mėnulio aspektų įtakoje,puikus renginiams, varžyboms, išvykoms, kelionėms,bei sportui, o šventinis sekmadienis – Motinos diena suteiks jums progą išreikšti savo meilę ir dėkingumą žmogui, padovanojusiam jums gyvenimą.

Giedros nuotaikos ir daug gyvenimo džiaugsmo jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė!

Lolita Žukienė

113
Kitas

Avinas