113
Kitas

Avinas

Savaitė prasidės 29-ąja Mėnulio diena, kai galite būti jautresni, linkę nusivilti, o jūsų veiksmai gali greičiau sutikti pasipriešinimą, tad pozityvus požiūris į gyvenimą bus ypač aktualus.

Mėnuliui ir Chirono konjunkcijos Žuvų ženkle įtakoje, savaitės pradžioje į pirmą planą iškils tarpusavio santykiai. Nuoširdus bendravimas, įsiklausymas į kito žmogaus nuomonę, jo pozicijos suvokimas bus ypač svarbūs.

Kovo 28-ą, Mėnulio jaunaties dieną, Saulei ir Mėnuliui keliaujant artimais Avino ženklo laipsniais, gali būti sudėtingiau teisingai pasirinkti, tad įsiklausykite ne tik į tai, ką jums pataria logika, bet ir intuicija. Ši diena, palankių Mėnulio ritmų įtakoje, tiktų susitikimams, bendravimui, naujų kūrybinių darbų pradžiai.

Paskutinę kovo dieną kai Merkurijus pereis iš Avino į Jaučio ženklą, žodžiui teiksime jam deramą didesnį svorį, stengsimės, kad žodžius lydėtų konkretūs veiksmai.

Savaitgalis, Mėnulio tranzito Dvynių ženklu įtakoje, puikus pažintims, susitikimams, išvykoms bei kelionėms.

Sekmadienį retrogradinė Venera sugrįš į Žuvų ženklą, siūlydama permąstyti kelius, kuriais siekiame sėkmės. Šią dieną skirkite daugiau laiko kūrybai, savo hobiui, maldai, jogai, meditacijai.

Sėkmingos ir šviesios jums savaitės!

113
Kitas

Avinas