Kuo ypatingas šis pavasario lygiadienis?

– Šiais metais pavasario lygiadienis – kovo 20 d. Tai ypatingas metas, kai diena lygi nakčiai – gražus pusiausvyros pavyzdys gamtoje. Todėl ir mums ne mažiau svarbu atrasti vidinę pusiausvyrą: tarp troškimų ir galimybių, tarp savo ir kitų norų. Tarp darbų ir laiko, kurį skiriame šeimai ir sau. Todėl šiuo laikotarpiu labiausiai reikėtų siekti vidinės harmonijos.

Tai – astrologinių Naujųjų Metų pradžia.

Kovo 20 d. Saulė iš paskutinio Žuvų ženklo laipsnio pereis į pirmą Avino. Mes jausimės pasiruošę dvasiškai tobulėti, atgimti, atrasti tikrąsias tiesas ir vertybes. Merkurijaus ir Urano tranzitai Avino ženkle įtakos mūsų norą nevynioti žodžių į vatą, būti greitiems ir aktyviai ginti savo požiūrį.

Vis dėlto Jupiterio viešnagės Svarstyklių ženkle įtakoje, labiau seksis pasirengusiems derinti nuomones, ieškoti geriausių išeičių. Marso ir Baltojo Mėnulio tranzitai Jaučio ženkle skatins atsigręžti į savo namus, jų erdvę, kurti materialią gerovę, pradėti statybų, remonto darbus.

Tiesa, retrogradinis Veneros tranzitas Avino ženklu kiek lėtins šiuos žingsnius ir skatins pirma gerai įvertinti savo finansines galimybes.

Kaip patartumėte sutikti pavasario lygiadienį?

– Yra įvairių ritualų, kaip paminėti šį laikotarpį.

Kai kurie visą naktį nemiega, ir laukia Saulės patekėjimo. Kai kas rengiasi tik baltai, turėdami vieną raudoną rūbų detalę. Kas medituoja, kas meldžiasi, kuria ateities planus. Vieni juos užrašo – kiti svajoja tyliai. Kai kas po pagalve pasideda surašytus artimiausio laikotarpio tikslus.

Kiekvienas mūsų galime susikurti sau ypatingą gražų ritualą. Svarbiausia yra nesipykti, nesiginčyti, nes tai naujo ciklo pradžia, ir kaip jį pradėsime, toks jis ir bus.

Vienas iš gražiausių šio lygiadienio ritualų, kurį jums rekomenduočiau, būtų pasitikti Saulės patekėjimą. Pamatę tekančią Saulę, įgausite daug teigiamos energijos naujam prasidedančiam ciklui. Pavasario lygiadienis žymi atgimimą, šviesos pergalę prieš tamsą, nes nuo šios dienos naktis pradeda trumpėti, o diena pradeda ilgėti.

Ko palinkėtumėte?

– Šį įstabų atgimimo metą palinkėčiau pajusti entuziazmo ir jėgų antplūdį, norą kurti gražesnį gyvenimą, atgauti džiugesį ir optimizmą. Svarbiausia – nesipykti, nesiginčyti, prisilaikyti minties-žodžio-veiksmo vienovės.

Tai – naujo ciklo pradžia, ir kaip jį pradėsime, toks jis ir bus. Tai puikus metas atgimti kartu su gamta, pradėti kurti geresnį savo gyvenimą.

Pajautę naujų jėgų antplūdį nuveikti galite ypač daug. Įgyvendinkite savo svajones,būkite džiugūs ir laimingi!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)