Sužinokite, kaip patraukti jūs žavinčio asmens dėmesį pagal jo Zodiako ženklą.

Avinas (kovo 21 d. – balandžio 20 d.)

Norint sužavėti Aviną, reikia vaidinti sunkiai prieinamą. Šiuo būdu ne tik sukelsite susidomėjimą, tačiau taip pat sužadinsite Avino norą laimėti. Kadangi jūs tapsite prizu – todėl pasistenkite, jog paliktumėte šansą Avinui galiausiai pasiekti tai, ko nori. Kitu atveju Avinas gali imti dairytis kitų galimų variantų.

Jautis (balandžio 21 d. – gegužės 21 d.)

Norint sužavėti Jautį, pakanka jam parodyti dėmesį. Rūpinkitės jo poreikiais, tiek emociniais, tiek fiziniais, parodykite, jog gebate užjausti. Kai Jautis pamatys, koks malonus ir gailestingas esate, jo širdis tiesiog tirpte ištirps, jis atsivers, ir tuomet malonius žestus galėsite ne tik dalinti, bet jų ir sulaukti.

Dvyniai (gegužės 22 d. – birželio 21 d.)

Norėdami sužavėti Dvynius, pasipuoškite. Dvyniai dievina mados jausmą ir visuomet atkreipia dėmesį į save prisižiūrinčius asmenis. Jų išvaizda daug apie juos pasako, todėl Dvyniams patinka žmonės, kuriems rūpi, ką jų išorė apie juos byloja.

Vėžys (birželio 22 d. – liepos 22 d.)

Norėdami sužavėti Vėžį, šypsokitės. Vėžiai tiesiog dievina geraširdiškumą ir nuoširdumą, o šypsodamiesi parodysite, jog esate prieinami. Atsiverdami Vėžiui atskleisite savo rūpestingumą – o šiai savybei Vėžys tiesiog negali atsispirti.

Liūtas (liepos 23 d. – rugpjūčio 21 d.)

Jei liūtą aprūpinsite dėmesiu, jūs jam išsyk patiksite. Šiuo būdu parodysite, kad esate atidus, o tai patenkins Liūto siekį būti populiariu. Liūtas dievina, kai kiti juo žavisi, todėl pokalbio metu nepamirškite pažarstyti komplimentų – taip ne tik pamaitinsite Liūto ego, bet ir atrasite kelią į jo širdį.

Mergelė (rugpjūčio 22 d. – rugsėjo 23 d.)

Jei norite patraukti Mergelės dėmesį, flirtuokite. Būkite linksmas ir žaismingas, tiek fiziškai, tiek pokalbio metu. Pasistenkite Mergelę pralinksminti ir prajuokinti. Jei tai padarysite, tuomet galite sau patapšnoti per petį – netrukus pati Mergelė ims apie jus smalsauti.

Svarstyklės (rugsėjo 24 d. – spalio 22 d.)

Svarstyklės dievina spontaniškumą. Jei norite Svarstykles sužavėti, turėtumėte joms parodyti, jog esate visapusiški ir su jumis lengva bendrauti. Jei Svarstyklės pamatys, kaip jūs sugebate prisiderinti prie staiga pasikeitusios situacijos, jos ims žavėtis jumis. O jei norite, jog būtų dar įdomiau, tuomet neplanuokite kito susitikimo. Pasiūlykite ką nors paveikti netikėtai. Tai Svarstykles ypač suintriguos.

Skorpionas (spalio 23 d. – lapkričio 22 d.)

Skorpionas privers jus paplušėti, kad įrodytumėte jausmus – turėsite rodyti dėmesį ir būti kantrus. Įsiminkite dalykus, kuriuos Skorpionas jums sako, tai, kuo jis žavisi, kas jį motyvuoja – šiuo būdu parodysite, kad esate nusiteikęs rimtai. Jei Skorpionas jums atskleidė, jog jaučia šiltus jausmus, nežaiskite žaidimų – jūs jau išlaikėte išbandymą. Tiesiog atsakykite į jų jausmus tuo pačiu, kitu atveju Skorpionas jausis atstumtas.

Šaulys (lapkričio 23 d. – gruodžio 22 d.)

Jei norite sužavėti Šaulį, tuomet pasidalinkite savo aistromis. Papasakokite apie savo svajones ir dalykus, kuriuos norite pasiekti. Atskleiskite savo hobius, pačias drąsiausias mintis, fantazijas. Šaulys norės tapti jūsų ambicijų dalimi, padėti pasiekti svajones. O jei jūsų abiejų tikslai, svajos ir entuziazmas sutaps, tuomet Šaulys jums atsispirti tiesiog negalės.

Ožiaragis (gruodžio 23 d. – sausio 20 d.)

Ožiaragis geriausiai jaučiasi šalia tų žmonių, kurie yra panašūs į jį. Tad jei norite sužavėti Ožiaragį, elkitės panašiai kaip ir jis. Atkartokite Ožiaragio kūno kalbą, emocijas, kalbėseną. Tuomet Ožiaragis jus priims kaip savą. O jei pamėgdžiosite Ožiaragio aprangą, tuomet jie jus pamėgs dar labiau. Tačiau taip elgtis turite nuoširdžiai. Nes jei Ožiaragis pajus, kad meluojate, jis negalės jumis pasitikėti ir jums atsiverti.

Vandenis (sausio 21 d. – vasario 19 d.)

Norėdami sužavėti Vandenį, būkite paprasti ir laisvi, atviri ir svajojantys. Vandeniams patinka, kai dėl jų daromi maži dalykai. Tad mieli poelgiai pagelbės siekiant pavergti Vandenio širdį. Paklauskite, kaip praėjo Vandenio diena. Skirkite Vandeniui savo laisvą laiką – įsitikinkite, jog savo planuose atrasite laiko Vandeniui. Jam ypač svarbu jausti, kad vertinate jo kompaniją. Vandenis taip pat nemėgsta pernelyg intensyvių santykių, todėl juos pavergti bandykite lengvai ir paprastai.

Žuvys (vasario 20 d. – kovo 20 d.)

Norėdami patraukti Žuvų dėmesį, pasakykite joms ką nors prasmingo arba padovanokite reikšmingą dovaną. Jei apie juos šį bei tą jau žinote, panaudokite žinias, pirkdami dovanėlę. Ateityje, naudodamos jūsų dovanotą daiktą, Žuvys apie jus prisimins. Paruoškite Žuvims vakarienę, parašykite joms laišką – Žuvims tiesiog svarbu žinoti, kad apie jas galvojate ir kad jas suprantate.