113
Kitas

Avinas

Savaitė prasidės ypatingu pirmadieniu, tinkamu kolektyviniams darbams, geroms gyvenimo permainoms, pažintims ir bendravimui. Tiesa, savaitės pradžia pareikalaus iš jūsų didesnio atidumo keliuose ir atsakingų veiksmų.

Mėnuliui keliaujant Mergelės ženklu, palanku pabaiginėti įprastinius darbus, užsiimti kruopštumo ir atidumo reikalaujančia veikla.

Šv. Valentino dieną praleiskite džiugiai ir kūrybingai, atrasdami kuo pradžiuginti mylimą žmogų, kurdami jaukią nuotaiką, rasdami puikių būdų išreikšti savo meilę.

Savaitės vidurys, Mėnuliui keliaujant Svarstyklių ženklu, puikus deryboms, sutartims, dokumentų pasirašymui, o štai Lietuvai svarbią vasario 16-ąją raskite laiko įdomiems renginiams, gerai muzikai, sukurdami šventišką nuotaiką sau ir artimiesiems. Labai palankus svarbiems sprendimams ir darbams būtų penktadienis, Saulei pradedant kelionę Karališkuoju Vandenio laipsniu.

Tai puikus laikas kolektyviniams susitikimams, varžyboms, seminarams ir kitokiems renginiams. Vis tik vakaras, Mėnuliui keliaujant Skorpiono ženklu, gali būti aštresnio astrologinio fono, tad stenkitės neprisiminti nuoskaudų, kurkite meilės ir džiaugsmo kupiną nuotaiką.

Šeštadienį Saulė tebekeliaus karališkuoju laipsniu, tad šis laikas puikus išvykoms, varžyboms, susitikimams, teatrui, koncertui, ar parodai. Pasidžiaukite maloniu bendravimu. Emociškai tai jautresnis laikas, nes po pietų Saulė pereis iš Vandenio į Žuvų ženklą. Tad sekmadienis – puikus būtų kūrybiniams, meniniams sumanymams bei idėjoms.
Daug meilės ir džiaugsmo jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė.
Astrologė Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas