113
Kitas

Avinas

Kartu tai – kontrastingas laikas, nes vasario 10-11 dienomis įvyks pusšešėlinis Mėnulio užtemimas, o vasario 26 d. – dalinis Saulės užtemimas. Tad šį mėnesį ypač svarbu atsirinkti tinkamą laiką jūsų esminiams sprendimams ir svarbiausiems projektams.

Vasario 1 d. Plutonas pradeda kelionę griaunamuoju Ožiaragio laipsniu, tad ne visi šiuo metu priimti projektai ir planai gali išlaikyti laiko patikrinimą ir turėti gerą tolesnę perspektyvą. Šį mėnesį skirkite ypač daug dėmesio savo artimiesiems. Tegu jie jaus jūsų meilę ir norą padėti bei pasirūpinti. Tai – jūsų palaikymo komanda, tai žmonės, į kuriuos galite atsiremti, kurie jus myli ir supranta.

Darbuose būtina kruopščiai atlikti savo įsipareigojimus, remtis kolektyvu ir drąsiai rodyti iniciatyvą. Vasario pirmomis dienomis gali išryškėti jūsų talentai, lengviau kils kūrybinės idėjos. Gebėjimas atsirinkti kas tikra, o kas ne, įžvelgti reiškinių priežastis ir galimas perspektyvas – bus ypač svarbūs. Įsiklausykite į savo vidinį balsą, atkreipkite dėmesį į įžvalgas. Dar ieškantiems savojo žmogaus, laikas iki vasario 9 d. – puikus pažintims, romantiškiems susitikimams, maloniam bendravimui ir kelionėms.

Vasario 10-11 d. – dalinio Mėnulio užtemimo laikotarpiu – labai svarbu išlaikyti emocinę pusiausvyrą, nepasiduoti liūdnesnėms mintims.

Svarbesniems sumanymams palankesnis laikas nuo vasario 14 iki 25 d.

Po Saulės užtemimo – aštresnio astrologinio fono laikotarpis, nes net kelios planetos keliaus griaunamaisiais laipsniais. Tad paskutinėmis vasario dienomis pačių svarbiausių darbų geriau neplanuoti.

Šį mėnesį jums padės lankstus požiūris, greita reakcija į besikeičiančias aplinkybes ir ryžtingi žingsniai keičiant situaciją į jums palankesnę.

Sėkmingo vasario jums linki astrologė Lolita Žukienė.


113
Kitas

Avinas