113
Kitas

Avinas

Savaitė prasidės sėkmingomis spalio 3-4 dienomis, kai Merkurijus ir Venera keliaus karališkaisiais laipsniais. Tai – puikus laikas svarbiausiems sprendimams, esminėms jūsų gyvenimo permainoms. Tad šios savaitės užduotis, derybas ir dokumentų pasirašymą planuokite būtent šiomis dienomis.

Mėnulio ir Veneros tranzitų įtakoje, šios dienos nuostabios aistringai meilei, o dar ieškantiems savojo žmogaus – netikėtoms pažintims ir draugystės pradžiai. Seksis bendrauti, spręsti sudėtingus klausimus, laikas palankus aktyviai gyvenimo pozicijai.

Savaitės vidurys – kiek emociškai jautresnio astrologinio fono, o antroje savaitės pusėje būtinas didesnis atidumas ir atsargumas keliuose ir buityje.

Retrogradinio Urano, nuo spalio 3 dienos sugrįžusio į Avino ženklo griaunamąjį laipsnį, aštrią įtaką penktadienį ir šeštadienį stiprins ir Merkurijaus bei Veneros tranzitas griaunamaisiais laipsniais. Tad šios dienos gali, kaip lakmuso popierėlis, išryškinti nepakantumą kitokiai nuomonei, norą rizikingai siekti užsibrėžtų tikslų.

Tai – netikėtumų ir aštresnių situacijų laikas tiek darbe, tiek tarpusavio santykiuose, kai labiau būsite linkę, kaip vaikai pajūryje, savo statytas pilis griauti. Todėl savaitės antroje pusėje jums ypač padės kantrybė ir tolerancija.

Sekmadienį – svarbių pasirinkimų laikas. Vakarą praleiskite džiugiai su savo brangiausiais žmonėmis. Sušildydami kad ir darganotas dienas meile ir gerumu, pasijausite laimingi.

Sėkmės jums šią savaitę!

Lolita Žukienė

113
Kitas

Avinas