113
Kitas

Avinas

Spalio 3-4 dienos, kai Merkurijus ir Venera keliaus karališkaisiais laipsniais – puikus laikas svarbiausiems sprendimams, esminėms permainoms jūsų gyvenime. Šios dienos, Mėnulio ir Veneros tranzitų įtakoje – nuostabios draugystei ir meilei. Seksis bendrauti, spręsti sudėtingus klausimus, laikas palankus jūsų aktyviai gyvenimo pozicijai.

Kiek sudėtingesnis laikas 7-8 d., kai Merkurijus ir Venera keliaus griaunamaisiais laipsniais. Tai – netikėtumų ir galimų aštresnių situacijų laikas tiek darbe, tiek tarpusavio santykiuose.

Spalio 9 diena – svarbių pasirinkimų laikas, jiems palankesnis popietinis metas.

Dėl retrogradinio Urano, nuo 3 spalio dienos grįžusio į Avino ženklo griaunamąjį laipsnį, šį mėnesį būtinas didesnis atsargumas keliuose ir buityje.

O antrąją spalio dekadą, laikas įdomus Veneros tranzitais: derybomis ir susitarimais galėsite, atrasti ir naujas idėjas verslui.

Trečioji spalio dekados pradžia palanki aktyviems veiksmams, materialios gerovės kūrimui, tarpusavio santykių stiprinimui. Kiek sudėtingesnės 23, 24 ir 25 d., kai Marsas keliaus griaunamuoju laipsniu. Tai laikas, kai neverta labai daug planuoti, o būtina atsižvelgti į besikeičiančias aplinkybes.

Paskutinės dvi spalio dienos, kiek aštresnio astrologinio fono, kai Juodasis Mėnulis keliaus griaunamuoju Skorpiono ženklo laipsniu, tad pasirūpinkite mažaisiais, sveikata ir nerizikuokite finansais. Tai laikas, kai seksis mokantiems išklausyti kitą, ieškoti nestandartinių sprendimų ir pasitelkti į pagalbą bendraminčius. Kartais taip svarbu šalia esantiems padėkoti už meilę, skirtą laiką supratimą ir pagalbą. Nuoširdūs žodžiai ir jausmai ir darganotomis dienomis mus sušildys, tad sėkmės jums spalį!
Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas