Astrologės teigimu, artėjantis Mėnulio užtemimas pradės jaustis jau balandžio 3 d. - galimi nuotaikų svyravimai, tad derėtų vengti ginčų tiek darbe, tiek namuose. Padidėjęs jautrumas ir neadekvati reakcija į aplinką gali sukelti bereikalingus konfliktus, tad labai svarbu šiuo laikotarpiu matyti pozityvią ateities perspektyvą.

Šiomis dienomis būsite priekabesni ir linkę labiau nei įprastai matyti, kas aplink jus nėra tobula. Stenkitės susilaikyti nuo kritikos ir suvaldyti norą matyti sau nepatinkančias smulkmenas.
Daug kas mums gali atrodyti sudėtingiau, nei yra. Duokite truputį daugiau sau laiko susivokti.

Būkite jautrūs šalia esantiems ir atsargiai parinkite tinkamus žodžius tiek pokalbyje su viršininku, tiek su kolega ar gyvenimo draugu. Pajutę energijos antplūdį, panaudokite tai sportuodami ar darbuodamiesi gamtoje, užsiimdami namų bei aplinkos tvarkymu.

Mėnulio užtemimas Svarstyklių ženkle gali išryškinti ir nesąžiningumą – tad labiau pasaugokite savo daiktus, atsargiau priimkite lengvai dalijamus pažadus. Šiuo metu venkite neapgalvotai prisiimti rimtus įsipareigojimus, pavyzdžiui, paskolas. Taip pat būkit atsargesni su ugnimi, atidesni ir mandagesni kelyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)