113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Birželį daug dėmesio sulauks turintys realią valdžią ir turtų. Ieškosite ne šiaip mylimo žmogaus, o globėjo, kuris galėtų padėti jums karjeros klausimais ir kituose reikaluose.

Bus svarbu ir hipotetinio partnerio gebėjimas gražiai kalbėti ir aiškiai reikšti savo ketinimus. Vargu ar jus papirktų migloti pažadai, standartiniai komplimentai, tad teiksite pirmenybę tiems, kas jus kažkuo nustebins ir iš karto praneš apie savo planus jūsų atžvilgiu.

Vėl susieis išsiskyrusios poros. Likimas suteiks antrą šansą laimei, o nostalgiški prisiminimai skatins su švelnumu prisiminti žmogų, su kuriuo neseniai išsiskyrėte. Jei apgalvosite praeities klaidas, antras bandymas bus tikrai sėkmingas.

Na, o porose padaugės pykčių ir nesusipratimų. Jausmams stigs gilumos, daugelis poelgių bus nenuoširdūs, jais sieksite įrodyti aplinkiniams, kad viskas kuo puikiausiai. O iš mylimojo ar mylimosios imsite reikalauti to, be ko anksčiau puikiai apsieidavote, konfliktai kils dar ir dėl šios priežasties.

Mėnesio pradžioje padaugės rankos ir širdies pasiūlymų, ypač tarp tų, kurie draugauja jau kelerius metus. Daugelio laukia romanas, kuris suteiks daugiau, nei buvo galima svajoti. Branginkite šiuos santykius, jie – iš tokių, kurie gali trukti visą gyvenimą. Nevenkite ir giminaičių inicijuotų pažinčių. Artimieji puikiai parinks jums porą, rasite laimę.

Birželio viduryje padažnės susitikimai su buvusiais partneriais senų draugų kompanijoje, vyks ilgi atviri pokalbiai, kurie paskatins suartėjimą. Šiuo metu sparčiai keisis jausmai – nuo meilės iki neapykantos ir atvirkščiai.

Mėnesio pabaigoje būkite atsargūs prieš ką žadėdami priešingos lyties atstovui. Pasistenkite adekvačiai įvertinti santykius. Daugelis ims flirtuoti tiesiog dėl pramogos, norės pasiekti tikslų pasitelkę asmeninį žavesį.

Norisi priminti, kad tikrais ženklais laikomi gimę nuo 1 iki 18 dienos, kitus veikia ankstesnis arba tolimesnis ženklas – tiek asmenybės charakteristiką, tiek astrologines prognozes. Reikėtų turėti tai omenyje.

113
Kitas

Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)