Vonios kambarys išlieka viena labiausiai intriguojančių namų zonų, tad trys priežastys, kodėl atsakymai apie naujausias vonios kambario dizaino tendencijas šią savaitę nuskambės būtent Frankfurte.

Dalyvauja žinomiausios santechninės keramikos ir įrangos kompanijos

Pasaulines dizaino ir inovacijų tendencijas diktuoja Europos kompanijos – pirmiausia iš Vokietijos, Šveicarijos, Italijos. Ir būtent Frankfurte jos planuoja pristatyti savo naujienas. Su dideliu nekantrumu laukiama, kokius naujus vonios kambario gaminius ir kolekcijas įspūdinguose stenduose pademonstruos tokios santechninės įrangos ir keramikos milžinės kaip „Hansgrohe“, „Duravit“ „Dornbracht“, „Villeroy&Boch”, „Kaldewei“ „Laufen“ „Keuco“ „Zucchetti“. Šios kompanijos glaudžiausiai bendradarbiauja su pasaulinio garso dizaineriais, ir įdiegia

POP UP – visi atsakymai apie vonios kambario tendencijas

Jei vis dėlto kompanijų stenduose bus sunku susigaudyti, kokios vonios kambario dizaino tendencijos srovens bent jau artimiausius porą metų, verta aplankyti vonios kambario tendencijų platformą POP UP. Nuo 2009 metų rengiama vonios kambario dizaino tendencijų ekspozicijoje išties įspūdingai pristatoma, kas bus svarbiausia vonios kambaryje bus artimiausius keletą metų. Organizatoriai žada, kad šiemet didžiausią dėmesį skirs individualizmo apraiškoms vonios kambaryje pristatymui.

„Design Plus“ apdovanojimai

Šiemet parodoje bus įteikti tradiciniai „Design Plus“ apdovanojimai ir surengta nugalėtojų ekspozicija. Septynių Vokietijos dizaino tarybos narių komisija vertino daugiau kaip 150 gaminių, kuriuos pateikė gamintojai net iš 106 šalių. Už dizainą ir inovacijas apdovanoti tik 25 gaminiai.