Geišos nėra prostitutės (Japonijos prostitutės – atskira kategorija moterų, vadinamų jūdžio). Geišos per kelis dešimtmečius pasiekė tokių meilės meno aukštumų, kad japonų vyrai apie jas sako: „Su jūdžio jautiesi patinu, o su geiša – samurajumi“. Nuodugniai ištyrėme šį kultūrinį fenomeną ir pateikiame šešias geišų paslaptis, kurias jos galėtų atskleisti europietėms.

1. Nedarykite to, ko nenorite

Tradicinis geišos kostiumas nuo tradicinio laisvo elgesio moters kostiumo skiriasi svarbia detale – juostos rišimo būdu. Seniausios profesijos atstovės mazgą riša priekyje, kad galima būtų jį lengvai atrišti kiekvienam naujam klientui, o geiša savo kimono susijuosia taip, kad mazgas būtų surištas nugaroje. Taip surištos juostos geiša negali atsirišti greitai ir be pagalbos iš šalies, tad greitai nusirengti jai irgi neišeina. Geiša neprivalo teikti klientams intymių paslaugų, o jei ji vis dėlto sutinka mylėtis su vyru, tai tik savo valia ir išreikšdama savo ypatingą prielankumą. Na, o tradicinis sudėtingas mazgas neleidžia greit nusimesti drabužių, nusirengimo procesas tampa ištęstas, žadinantis vyro vaizduotę.

2. Visada būkite įdomi savo vyriškiui, nenustokite jo stebinti

Prieš susitikdama su vyriškiu arbatos namelyje, geiša stengiasi kuo daugiau sužinoti apie jį – kuo jis domisi, koks jo veiklos pobūdis. Šios žinios padeda joms palaikyti su vyru įdomų pokalbį ir leisti jam pasijusti svarbiu ir reikšmingu. Panašiai jos elgiasi ir intymių santykių srityje. Geiša išsiaiškina, kokie vyro polinkiai ir nebijo eksperimentuoti. Skaitant knygas apie geišas, galima rasti apie dešimtį vien tik prisilietimo technikų. O viena iš bučinių technikų vadinasi „Drugelio bučinys“, kai moteris kutena partnerio veidą blakstienomis.

3. Ištyrinėkite erogenines zonas ir išmokite daryti erotinį masažą

Geišos nesiekia išprovokuoti vyro greitai kulminacijai. Atvirkščiai, joms svarbiausia ištęsti malonumą ir padovanoti vyrui neįkainojamas poilsio minutes. Vienas iš būdų – erotinis masažas, kurio metu stimuliuojamos erogeninės zonos ir atpalaiduojami raumenys. Masažuoti reikia pradėti nuo bambos, palaipsniui kylant kūnu aukštyn arba leidžiantis žemyn. Viršutinės krūtinės dalies masažas, pavyzdžiui, padeda pašalinti emocinį stresą, o tempiant odą į skirtingas puses pilvo apačioje – per dieną susikaupusią įtampą. Atliekant masažą pokalbiai nutyla ne iš karto. Tik pajutusi, kad vyras po truputį atsipalaiduoja ir nenori tęsti pokalbio, geiša nutyla ir ima masažuoti jautresnes erogenines zonas. Svarbiausia tokio masažo taisyklė – neskubėti. Ir maža paslaptis – genitalijos neliečiamos kuo ilgiau, nes nuo tokių tiesmukų glamonių vyras greit susijaudina ir patiria kulminaciją.

4. Atminkite, kad seksualumas slypi detalėse

Rytiečio vyro akimis, seksualiausios moters kūno dalys yra kulkšnis, riešas ir gražus kaklas. Atkreipkite dėmesį, kad tradicinė geišos šukuosena apnuogina užpakalinę kaklo dalį, o rankų judesiai arbatos ceremonijos metu tokie grakštūs, kad netyčia gali atsidengti tik švelnus riešas, paliekant vyrui erdvės fantazijai. Toks neagresyvus seksualumas Vakarų visuomenėje jau seniai tapo retenybe. Kai esame skandinami nuogų kūnų vaizdų sraute, sunku įsivaizduoti, kad stipriąją žmonijos pusę gali sudominti kažkokia kulkšnis. Pasirodo, senovės instinktai stipresni nei šiuolaikinis palaidumas. Arbatos ceremonijos metu geišos nuolat subtiliai gundo vyrus. Pavyzdžiui, pildama arbatą geiša gali pasilenkti taip, kad konkretus vyriškis pamatytų šiek tiek daugiau, nei likusieji. Bet ne daugiau, nei leistina.

5. Kūnas gali pasakyti daugiau, nei žodžiai

Dar viena rytietiška ypatybė, kurią sunku įsivaizduoti mūsų miegamuosiuose. Geišos neturi reikšti savo emocijų garsiai dūsaudamos ir dejuodamos. Tai, ką jos jaučia, turi parodyti kūnas. Garsiai aikčioti galima ir apsimetant, o nuoširdų moters elgesį lovoje vyras iškart pajunta. Jokie pašaliniai garsai neturi trukdyti dviejų kūnų bendravimui.

6. Palaikykite raumenų tonusą

Tarpvietės raumenų sutraukimo ir atpalaidavimo pratimai, kurie XX a. viduryje visame pasaulyje išgarsino Arnoldą Kėgelį, Japonijoje buvo žinomi dar senovėje. Bet juos praktikuodavo tik imperatoriaus sugulovės ir geišos. Reguliariai atlikdamos šiuos pratimus, jos ilgai išsaugodavo seksualinę sveikatą, išvengdavo šlapimo takų ligų ir sugebėdavo suteikti vyrams tokį malonumą lovoje, kokio jie niekur kitur negalėdavo gauti.
Bet visų svarbiausias geišos ginklas – jausmingumas ir vyro išskirtinumo matymas. Geiša nuoširdžiai žavisi vyro gabumais ir nuopelnais, lenkiasi jo protui ir dosnumui, tad japonų vyrai jau kelis amžius vis grįžta pas geišas į arbatos namelius, kad galėtų pailsėti nuo kasdienių rūpesčių.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)