Šį kartą Gabrielė fotosesijoje padėjo įgyvendinti fotografės Monikos Dovidaitės idėją – istoriją apie drąsią, savim pasitikinčią, griežtą ir seksualią moterį. „Įprasta moters grožį įrėminti saldžiai, švelniai, viliokiškai ir netgi lengvabūdiškai, tačiau fotosesijoje norėjau aštrių linijų, moteriškų formas dengiančių odinių rūbų ir aksesuarų, kurie pabrėžtų stiprią asmenybę ir kitaip atvaizduotų moteriškumą. Pabrėžti išskirtinius modelio bruožus padėjo vizažistė Simona Mužaitė, o rūbus fotosesijai suderino stilistė Dovilė Cibulskaitė. Restorano „The room“ aplinka subtiliai papildė ir derėjo prie bendros stilistikos.“

Fotosesijoje kuriamas įvaizdis atrodo visiškai atspindi Gabrielės asmenybę – tai nėra eilinė gražuolė, kuriai viskas buvo paklota po kojomis. Savo svajonės – būti modeliu ir dirbti mados industrijoje ji pasiekė pati, nuolatiniu darbu ir nekreipiant dėmesio girdint neigiamus atsakymus ir žeminančius komentarus.

Gabrielė nepriklauso jokiai agentūrai, kadangi ji nėra tinkamo ūgio, tačiau jau dabar ji gali pasigirti dirbusi su garsiausiais Lietuvos ir užsienio fotografais, publikacijomis žurnaluose ir vaikščiojimu podiumu demonstruojant žinomų dizainerių rūbus tokiose šalyse kaip Italija, Prancūzija, Japonija ir kt.

Daugiau apie Gabrielės gyvenimą, nuotykius ir požiūrį į gyvenimą bus rašoma rugsėjo mėn. „Panelės“ numeryje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)