Per pusantro mėnesio amerikietis bandė net 27 kartus pasimylėti su žmona. Deja, tik 3 bandymai buvo sėkmingi. Susinervinęs vyras neišlaikė po audringo santykių aiškinimosi parodė grafiką savo antrajai pusei.

Nustebinta tokio vyro elgesio moteris nutarė lentelę patalpinti užsienyje populiariame tinklalapyje.

Prie patalpintos lentelės moteris parašė, kas su vyru pažįstama penkerius metus, o susituokę jie gyvena dvejus metus. 26-erių amerikietė pripažino, kad pastaruoju metu jų seksualinis gyvenimas tapo nuobodus.

Lentelėje prie kiekvienos datos yra nurodytos ir priežastys, kodėl žmona atsisakė su juo mylėtis. Tarp jų yra ir tokios: „Šiandien persivalgiau“, „Atstok, aš šiandien per daug girta“, „Aš pavargau“, „Noriu nusiprausti po dušu“ ir tiesiog „Ne“.

Tuo tarpu britų sociologai išsiaiškino, kad 62 proc. vyrų dažniau atsisako mylėtis nei jų partnerės. Sociologai pateikė priežasčių, dėl kurių vyrai atsisako mylėtis su savo antrosiomis pusėmis, sąrašą.

Pirmasis penketukas išsidėstė taip: dėl nuovargio (45 proc.), streso darbe (39 proc.), galvos skaudėjimo (33 proc.), sočios vakarienės (29 proc.), įdomaus filmo ar kurios nors laidos žiūrėjimo per televizorių (24 proc.).