113
Kitas

Avinukams

Tad koks gi mums bus šis rugpjūtis?

Pirmiausia svarbios bus Meilės, Kūrybos ir Garbingumo tendencijos. Tikėtis ypatingos sėkmės gali mylintys, garbingi, savo žodį branginantys ir jo besilaikantys. Mūsų jausmai gali patirti išbandymus, tad išliks tik tai, kas tikra ir abiems pusėms labai brangu. Paviršutiniški ar išskaičiavimu paremti santykiai gali kisti, užleisdami vietą tikrosioms žmogiškosioms vertybėms.

Įsimylėjusiems – tai puikus jausmų brandumo patikrinimo laikotarpis. Svarbu galvoti ne tik apie save, bet ir apie šalia Jūsų esantį Jums brangų žmogų. Nuoširdžiai pasakykite jam, koks jis yra Jums reikalingas, kokie esate laimingi, turėdami jį šalia. Priminkite sau tai dažniau ir atrasite širdyje žodžius, kurie jį šildys ir džiugins.

Sakykite artimiems žmonėms, ką jie reiškia Jums gyvenime, pasidžiaukite tuo gėriu, kuriuo jie užpildo Jūsų dienas ir vietoj kritikos, apkabinkite, išsakykite savo jausmus. Ir tada Jūsų tarpusavio santykiai rugpjūtį Jums leis išgyventi Meilės pilnatvę.
Saulės tranzitas Liūto ženklu leis pasireikšti kūrybinei saviraiškai, atskleis Jūsų organizacinius sugebėjimus.

Nuo pat pirmos dienos rugpjūčio, Merkurijui įžengus į Liūto ženklą, žodis įgaus didžiulę jėgą, tad negailėkime vieni kitiems palaikančio, padrąsinančio žodžio. Merkurijaus ir Jupiterio tranzitas Liūto ženklu stiprins žodžio galią, tad pažadus, įsipareigojimus duokime labai atsakingai.

Lengvabūdiškai nežadėkime, nes tame pačiame Liūto ženkle esanti Lilit (Juodasis Mėnulis) gali lėtinti mūsų laukiamus rezultatus ir išryškinti kliūtis kelyje į sėkmę. Šis tebesitęsiantis Lilit tranzitas Liūto ženkle stiprins norą išsiskirti, atkreipti į save dėmesį, neretai ir norą matyti tik savus interesus. Tie, kas sugebės būti karališkai atlaidūs, dosnūs, galės džiaugtis pelnyta sėkme.Pasilikime laiko rezervą ir žvelkime į priekį ramiai, priimdami gyvenimo teikiamus iššūkius.

Rugpjūčio 2 d., Saulei atsidūrus griaunamajame, 10 -ame Liūto laipsnyje, mumyse stiprės agresyvios nuotaikos, būsime linkę į kategoriškumą, lengviau griauti, nei kurti. Tad susilaikykime nuo aštraus žodžio ir ieškokime vieni kituose tų gerų savybių, kurios mus traukia ir žavi. Įvertinkime šalia esančių pastangas.

Ieškantiems kūrybiško, vadovaujančio ar organizacinio darbo – jau nuo rugpjūčio 4 d., kai Merkurijus bus karališkajame, 7–ame Liūto laipsnyje bus jaučiamas puikus žvaigždžių palankumas.

Pirmąją dekadą imkimės naujų sumanymų ir planų. Būkim kilniaširdžiai ir mokėkim pasidžiaugti viskuo, kas yra gera.

Rugpjūčio antrąją dekadą nepasiduokite greitos, žadamos lengvos sėkmės iliuzijai.

Saulės ir Merkurijaus konjunkcija su Juodu Mėnuliu lėtins mūsų tempą ir gali tekti labiau pasistengti norint greitesnio rezultato.

Mėnesio vidurys - didelių pokyčių metas. Jis atneš naujas galimybes siekiantiems karjeros bei ieškantiems kūrybinės savirealizacijos.

Nuo 17 d.rugpjūčio, Merkurijui perėjus į Mergelės ženklą, o Venerai esant Karališkajame, 7-ame Liūto laipsnyje, taps svarbūs smulkesni darbai, atsiras naujos finansinės galimybės. Bus galima lengviau judėti į priekį, nors ir mažesniais žingsneliais.

Rugpjūčio antroje pusėje, Saulės, Merkurijaus, Lilit steliumas atneš dideles permainas. Galit pradėti naują savo gyvenimo tarpsnį, jam suteikdami kitas, šviesias spalvas, išsikeldami naujus tikslus. Palanku siekti karjeros, pradėti naują veiklą – nors pati pradžia ir nebūtų labai lengva. Gali kilti puikių naujų idėjų, sumanymų. Svarbu jų neatidėlioti.

Nuo 23 d. rugpjūčio Saulė įžengs į Megelės ženklą, sumažės egoizmo pasireiškimas, tapsime paslaugesni, linkę pasirūpinti artimaisiais. Pabūkime daugiau gamtoje, laisvalaikiu imkimės sodo ir daržo darbų.

Venerai artėjant prie Lilit taps svarbu neišlaidauti, susilaikyti nuo prabangos pirkinių. Šiuo metu išleidus nemažas sumas, vėliau tektų gailėtis. Tad duokime bent kelias dienas sau pamąstymui, ar tikrai mums to reikia.

Trečiąją dekadą reikės daug smulkių žingsnių, vedančių tikslo link. Būkime atidūs, spręsdami finansinius klausimus. Auginantys vaikus, skirkite jiems pakankamai dėmesio ir raskite, kuo kartu galėtumėt pasidžiaugti, išgyventi geras emocijas.

Vieną dieną norėsis žavėtis naujomis idėjomis, o už kelių dienų jau patys save įtikinėsit, kad jos sunkiai įgyvendinamos. Nepasiduokit tokioms mintims, nes kliūtis įveikti galit dideliu atkaklumu. Darbuose didžiosios kliūtys bus įveiktos, atrasite dar naujų galimybių.

Paskutinės rugpjūčio dienos bus intensyvios mažaisiais rūpesčiais, besimokantiems – pasiruošimu naujiems mokslo metams, tačiau raskime laiko pradžiuginti artimuosius netikėta pramoga, koncertu ar linksmu draugų susibūrimu.

Kiekvienas mūsų turime daugelio Zodiako ženklų savybių, nes gimimo akimirką viena ar kita planeta bei žvaigždė keliauja vienu ar kitu Zodiako žvaigždynu. Tad labai tikslią kiekvieno mėnesio prognozę galima sudaryti tik sudarant individualų horoskopą. Šiame straipsnyje pateikiamos bendros tendencijos, atsižvelgiant į Saulės buvimą jūsų gimimo metu viename ar kitame Zodiako ženkle.

Tad būkime mylintys, garbingi ir kūrybiškai žvelgiantys į gyvenimą. Matykime ne pusiau tuščią, o pusiau pilną stiklinę ir žinokime, jei dar nėra viskas labai gerai, tai reiškia tik viena – kad kūrybinis procesas tebevyksta.

Dovanokime gėrį kitiems, šypseną, gerą žodį, šiltą žvilgsnį, sušildykime vieni kitų širdis savo gerumu ir pakylėkime šalia esančius giedra nuotaika. Pagrindinė rugpjūčio pamoka – išmokti džiaugtis šia diena, gyvenimu ir matyti aplink save daug gerų žmonių.
Sėkmės Jums!

Sėkmingos dienos: 3, 4, 5, 7, 12, 15, 16, 17

Sudėtingesnės: 2, 6, 8, 10, 13, 14, 19, 22, 24, 30.

113
Kitas

Avinukams