Tešlai reikės:

3 stiklinių miltų,
0,5 stiklinės vandens,
2 kiaušinių,
žiupsnelio druskos,
1 šaukštelio sviesto.

Įdarui:

1 kg vyšnių,
1 stiklinės cukraus.

Pirmiausia paruoškite įdarą. Vyšnias išgliaudykite (kauliukų neišmeskite - užpilkite puse stiklinės vandens ir truputį pavirkite, nukoškite, sumaišykite su cukrumi ir vyšnių sultimis ir patiekite kaip padažą prie virtinių), apibarstykite cukrumi ir pastatykite šiltai, galima prieš saulę, kad cukrus gerai įsigertų į uogas. Išsiskyrusias sultis nupilkite, vyšnias palikite įdaryti virtiniams.

Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą. Vandenį naudokite kuo šaltesnį. Tešlą iškočiokite 2-3 mm storio sluoksniu, supjaustyti maždaug 5x5 cm kvadratėliais. Į kvadratėlį dėkite po šaukštelį įdaro ir gražiai užlankstykite kraštus.

Virtinius virkite dideliame kiekyje pasūdyto vandens maždaug 10-15 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)