Grandiklio rankena padengta oda ir šilta avies vilna. „Saab“ grandiklį galima įsigyti oficialiame „Saab“ tinklalapyje už 150 Lt.

„Ferrari Scuderia“

„Ferrari Scuderia Spider 16M“ – gražesnis automobilis už TM sportinių automobilių testą laimėjusį „430 Scuderia“. Kabrioletas turi tokį pat 4,3 l 377 kW V8 variklį, kaip ir kupė versija. Tiesa, kabrioletas 90 kg sunkesnis už kupė. Kita vertus, lyginant su įprastu „F430 Spider“, jis 80 kg lengvesnis.

Iki 100 kilometrų gražuolis įsibėgėja vos per 3,7 sek.

Gamintojai skelbia, kad didžiausias automobilio greitis – 315 km/val., tačiau kad jį pasiektų reikia pakelti stogą. Tai greičiausias „Ferrari“ atviru stogu. Jų planuojama pagaminti tik 499 vnt.

Krištolo garsas

Namų ir automobilių garso sistemų gamintoja „Harman Kardon“ pristatė krištolo skaidrumo kompiuterio garso kolonėles „GLA-55“.

Stiklinės kolonėlės su 100 W dvigubais stiprintuvais, tvarkykle „Atlas AL“ ir žemų tonų garsiakalbiais, CMMD aukštų dažnių siųstuvais ir DSP ekvalaizeriais taps ne puikiu garso šaltiniu ir papuoš namus.

Kolonėlės ne tik atrodo, bet ir kainuoja kaip kalnų krištolas – tinklalapyje „Amazon“ už „GLA-55“ teks pakloti 2 000 Lt.

Stilingi „XD1“

Kompanija LG pristato naują nešiojamų standžiųjų diskų liniją „XD1“.

2,5 colio įstrižainės diskai turi sąsają „SATA II“ ir duomenis perduoda 480 mbps greičiu. „XD1“ tinka tiek „Windows“, tiek operacinėms sistemoms „Linux“ ir „Mac OS X“.

Standžiųjų diskų talpa – 120, 160, 250 arba 320 GB. Galima pasirinkti raudono vyno arba juodojo perlo spalvą. „LG XD1“ prekyba prasidės netrukus, jų kaina bus nuo 150 iki 320 Lt.

Vynui

Prancūzai nebūtų prancūzai, jei nieko neišmanytų apie gerą vyną. Vynų laikymo sistemų gamintoja „EuroCave“ sukūrė mini vyno barą „Sowine“, kuris leidžia namuose turėti du butelius tinkamai laikomo vyno.

„Sowine“ parenka tinkamą temperatūrą ir oro sąlygas dviem raudono arba balto vyno buteliams.

Jei ruošiatės atkimšti butelį, mini baras vyną atšaldys ar pašildys iki kambario temperatūros.

Atkimštus butelius „Sowine“ išlaiko iki dešimt dienų, t. y. išsaugo nepakitusias vyno savybes daugiau nei savaitę. Mini baras internete kainuoja apie 1 000 Lt.

TM vasario numeryje skaitykite:

Pavasarį prasidėsiantis „Formulė 1“ sezonas žada pokyčių ir techninių naujovių.

Organinių šviesos diodų technologija televizorius paverčia popieriaus storumo prietaisais.

Penkių naujausių ir gudriausių mobiliųjų telefonų testas.

Mažiau pompastikos – tarptautinės Detroito automobilių parodos naujienos.

Keleivinių komercinės klasės automobilių testas

Keliais ir bekele: universalių vidutinės klasės motociklų palyginimas.