Pargriovusi vyra papūga lėtai užlipa atgal ant savo narvo stogo ir karkteli „You fell down!“, - („Nugriuvai!“, - liet.), lyg pati būtų nėkuo dėta. 

Vyras teigė specialiai griežęs papūgai, nes „įpatingų įgūdžių“ turinti Kiki (toks papūgos vardas) labai mėgsta šokti pagal filme „Titanikas“ skambėjusią melodiją „My heart will go on“.
Vis tik kartais ir mylimos dainos įgrįsta: papūgos elgesys netikėtai pasikeitė.

„Ji elgėsi kaip kokio velnio apsėsta. Paskui juokėsi, kalbėjo ir klausė, kodėl aš guliu ant grindų. Na, gal jai nepatiko ta muzika, kas žino“, - spėliojo papūgos užpultas vyras.

Toliau vyras rašo, kad vis tik pabaigė kūrinį, laikydamas rankose savo XIX amžiaus smuiką.
„Grojau kaip „Titaniko“ smuikininkas, lėtai ir gracingai, nors skaudėjo ir bėgo kraujas“, - tolesnę įvykių eigą nupasakojo vyras.

Daugiau apie papūgų elgesį žinantys internautai teigė, jog galbūt Kiki šiuo metu yra brendimo laikotarpis. Tokiu metu papūgos tarsi ir nori poruotis, bet kaip ir paaugliai berniukai kažkodėl veliasi į peštynes ir puldinėja savo šeimininkus, net jei iki šiol taip nėra elgęsi.
„Arba ji tikrai nekenčia tos dainos,“ - juokėsi komentatorius.

Jis taip pat pridėjo, jog po šio „skausmingo eksperimento“, jam prireiks plastinės operacijos, nors tai neatrodo labai tikėtina.