Lenkų meilė naminiams gyvūnams - neišpasakyta. Beveik pusantro milijono gyventojų turinčioje Varšuvoje vos ne kas antrame bute rasite šunį arba katę, o gal net papūgą. Tačiau visus nustebino dingusio mišraus vilkšunio Karo paieška. Nuo praėjusio trečiadienio, kai šunelis pasimetė parke, jo ieško miesto policija, viešojo transporto vairuotojai, taksistai, šiukšlių vežėjai, privačios firmos, o taip pat savanoriai iš viso miesto. Karo nuotraukos iškabinėtos ant skelbimo lentų, autobusuose ir tramvajuose.

Vilkšunį iš šunų globos namų birželio mėnesį parsivedė miesto centre gyvenanti moteris ir taip prie maždaug 10 metų amžiaus gyvūno priprato, jog dabar tiesiog neranda ramybės. Tose vietose, kur Karo gali pasirodyti, palikti šeimininkės rūbų fragmentai. Manoma, kad gal būt šuo, užuodęs kvapą, lengvai surastų šeimininkės pėdsakus ir pats grįžtų namo.

Karo didesnę dalį savo gyvenimo praleido prieglaudoje ir tikrai nusipelnė žmogaus meilės.

O Karo dingo visiškai atsitiktinai. Šuo į netoliese esantį parką išėjo pasivaikščioti su šeimininkės seserimi ir jos mama. Manoma, kad šuo puolė parke ieškoti savo šeimininkės ir taip nuklydo nuo kelio. Jis turi raudoną apykaklę su šeimininkės adresu.

Žmonės pasakojo, jog jį matė prie Varšuvoje esančios geležinkelio stoties kitoje Vyslos upės pusėje, kuri yra už kelių kilometrų nuo centro.