Pyragui reikės:

400 g liesos varškės,
100 g 1 proc. riebumo pieno,
50 g kakavos miltelių,
20 g medaus,
15 g želatinos.

Kaip gaminti:

Želatiną užpilkite stikline vandens ir palikite pusvalandžiui. Paskui, išbrinkus želatinai, nupilkite likusį vandenį, jei jo yra. Užkaiskite puodą su želatina ant nekaitrios viryklės, supilkite pieną, sudėkite varškė, kakavą, medų. Plaktuvu išplakite iki vientisos masės, supilkite į apskritą formą, o kai pravės, įdėkite į šaldytuvą sustingti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)