Labai dėkojame visoms atsiliepusioms moterims, kurios taip gausiai sureagavo į galimybę sąžiningai ir iš vidaus parodyti, ką gali trenerės sukurta intensyvi veido mankštų ir savimasažų metodika bei pozityviai nusiteikusios moters veidas.

Su dalyve Jurgita (38 metai) dirbama kasdien nuotoliniu būdu (yra sukurta speciali platforma su video medžiaga) bei per asmenines treniruotes. Jurgita kasdien atlieka veido mankštą ir savimasažo seansą. Du kartus per savaitę ji daro kaukės veido odai procedūrą. Kaukė yra pasirenkama pačios Jurgitos be jokių trenerės nurodymų, nes taip daryti rekomenduojama, nors nebūtina.

Projekto tikslai. Su dalyve iškelti tikslai yra mimikos raukšlių mažinimas. Kaktos zona, spazmuota zona tarp antakių, nosies lūpų spazmai, bendras veido raumenų tonuso sumažėjimas.

Rezultatai po 5 dienų. Veido ir kaklo raumenynas pradėjo dirbti ir atsiliepti į manipuliacijas. Ne visi raumenys dirba pilnai, tačiau tai kompensuojama savimasažo pagalba. Geriausiai rezultatus apibūdins pačios dalyvės citata: „...Vyras klausia – mieloji, tu gal botokso prisileidai?“.

Veido trenerė Viktorija komentuoja pokyčius taip: „Nuostabūs rezultatai, nes viskas veikia dar greičiau dėl protingai sudėlioto krūvio ir tikslių veiksmų. Aš matau pokyčius jau dabar, bet apie dingusias raukšles kalbėti dar labai anksti. Žinoma, motyvacija yra labai didelė, kai greitai viskas pavyksta, bet kol kas tyliai ir metodiškai dirbame toliau. Viską parodysime pabaigoje!”

Stebėkite projekto „Jaunas veidas per 30 dienų akimirkas“ kiekvieną savaitę mūsų portale bei socialinio tinklo facebook paskyroje Jaunasveidas.lt.