Žinoma, galima guostis ir tikėti, kad nekilnosite rankų ir mažytė jūsų paslaptis nebus atskleista. Vis dėlto kur kas geriau pasinaudoti šiais penkiais patarimais ir išvengti itin nemalonios suprakaitavusių pažastų problemos kartą ir visiems laikams, rašoma purewow.com.

1. Visa tiesa apie dezodorantus

Ar žinojote, kad dezodorantą naudoti reikia tinkamu metu? Taip, tai yra tiesa. Tikėtina, kad jį naudojate netinkamai. Rezultatai bus kur kas geresni, jei dezodorantą naudosite prieš eidami miegoti, nes tada jūsų oda būna sausa, o antiperspirantas įsiskverbs į poras ir užkirs kelią prakaitavimui ateityje.

2. Jokių iššutimų

Nors dėl prakaito atsirandantys iššutimai ant šlaunų aplinkinių dažnai lieka nepastebėti (skirtingai nuo dėmių pažastyse ar suprakaitavusios kaktos), vis dėlto ši problema gali versti jaustis nepatogiai.

Norintiems apie šiuos nemalonumus pamiršti kartą ir visiems laikams rekomenduojama pasinaudoti Amy Schumer patarimu. Ji socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino vaizdo įrašu, kuriame rodomas iš tikrųjų paprastas būdas išvengti iššutimų ant šlaunų panaudojant šį tą, ką savo arsenale turi kiekviena prakaituoti linkusi mergina.

3. Tinkami drabužiai

Būtina žinoti, kokios medžiagos dar labiau apsunkina prakaitavimo problemą. Patartina vengti poliesterio ir akrilo, o pirmenybę teikti lengvai medvilnei. Tiesa, tai reiškia, kad drabužiams išleisite daugiau pinigų, tačiau ilgalaikėje perspektyvoje neabejotinai džiaugsitės puikiais rezultatais.

Padidinto prakaitavimo problemą turintiems žmonėms rekomenduojama pirmenybę teikti tamsesnių spalvų drabužiams, nes ant tokių drabužių prakaito dėmės kur kas mažiau pastebimos. Kuo puikiausiai tik juoda ir tamsiai mėlyna.

4. Saikingas makiažas

Prakaituoti linkusi moteris turėtų makiažo priemonių naudoti kuo mažiau ir dažytis kuo rečiau. Prakaituojant nukenčia makiažas ir dažnai rizikuojama tapti panašia į liūdną lietuje išsimaudžiusį klouną. Jei gausiai prakaituojate, rinkitės minimalų veido neapsunkinantį makiažo variantą.

5. Visada pasiruošusi

Atsitikus „nelaimei“ padės bet kokia drėgmę sugerianti medžiaga – net ir kavos filtras! Kai jaučiate, kad veidas ima labai blizgėti, čiupkite bet ką, kas tik sugeria drėgmę, ir spręskite problemą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)