13
Kitas

Raudona, balta, žalia

Mėlyna

Jei ieškote ramybės jausmo ir prieglobsčio nuo pasaulio chaoso, apsvarstykite galimybę į miegamojo interjerą įtraukti mėlynus atspalvius.Šviesiai mėlyni tonai sukuria erdvią atmosferą, kuri sako, kad esate svajotojas širdyje ir kupinas pozityvumo ateičiai.

Kas nors, nusprendęs nudažyti savo miegamąjį tamsiai mėlyna spalva, gali tapti rimtesniu ir rafinuotesniu asmeniu. Jie yra apskaičiuoti, nebijo drąsių spalvų, bet naudoja jas strategiškai. Tamsios sienos pasirenkamos ne pagal nutylėjimą – jos pasirenkamos tikslingai. Dangaus mėlynumo miegamasis gali reikšti, kad asmuo yra švarus ir tvarkingas, nors savo erdvėje nori išlaikyti daugiau intrigos ir kūrybiškumo, nei gali pasiūlyti balta ar kreminė spalva. Dangaus mėlynas sienas taip pat gali rinktis asmuo, kuris tiesiog vertina savo miegą.

Pilki ir pilkšvi tonai

Žemiški neutralūs tonai, tokie kaip pilkšvi, sako, kad esate rafinuoti, bet šilti ir mėgstate nesilaikyti standartų. Vėsios spalvos, tokios kaip šviesiai pilka ar mėlyna, paprastai reiškia, kad būsto savininkas vertina tvarkingumą ir minimalizmą.

Miegamasis

Geltona

Pagal spalvų psichologiją, geltonos spalvos mėgėjams būdingi perfekcionizmo bruožai. Jie turi didelių lūkesčių ir ambicingų siekių, leidžia laiką įsivaizduodami ir fantazuodami apie būsimas galimybes. Geltonos spalvos stimuliuojantis poveikis kairiajai smegenų pusei taip pat skatina loginį mąstymą, padedantį priimti pagrįstus sprendimus. Tai švelnus priminimas, kad reikia likti realybėje ir laikytis praktiško požiūrio.

Miegamasis

Geltona spalva dažnai siejama su laimės, šilumos ir optimizmo jausmais. Todėl miegamajame su geltonais akcentais ar geltonai nudažytomis sienomis galima sukurti linksmą ir pakilią atmosferą. Tačiau būtina atsižvelgti į tai, kad ne visi gali vienodai reaguoti į geltoną spalvą. Kai kuriems asmenims ji gali pasirodyti pernelyg stimuliuojanti ar pribloškianti, todėl gali sutrikti miegas ar atsirasti nerimas.

13
Kitas

Raudona, balta, žalia

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją