Trasoje policininkus pasitiko patyrę Vilniaus motokroso klubo sportininkai, kurie buvo pasiruošę padėti perprasti motociklų valdymo subtilybes, esant prastai kelio dangai. Pareigūnai pakeitė tarnybines uniformas į bekelės sportui pritaikytas aprangas ir avalynę, o savuosius plieninius žirgus – į sportinius motokroso bei enduro tipo motociklus.

Kantriai išklausę instruktažą, stebimi trenerių komandos, suko ratus aplink trasą. Šiek tiek apšilę, mokėsi figūrinio vairavimo smėlyje, o drąsiausi išvažiavo į trasą, kurioje jau balandžio 22-23 dienomis griaudės Lietuvos motokroso čempionato pirmasis etapas.

Vilniaus motokroso klubas džiaugiasi, galėdamas bendradarbiauti su Lietuvos kelių policijos tarnyba, taip prisidedant prie pareigūnų motociklų valdymo įgūdžių gerinimo bei saugesnio eismo keliuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)