Tikriausiai nieko keisto, kad legendinis vokiečių gamintojas, kuris bankrutavo 1961 metais ir kurio „prikėlimu“ pasirūpino investuotojai iš Kinijos, debiutuoja su nauju SUV klasės automobiliu BX7.

Šių mašinų tipas dabar itin paklausus, tad prašauti pristačius naują automobilį būtų itin sunku.

Tačiau labai pagirti naujo „Borgward“ SUV automobilio išvaizdą gana sunku – automobilio išorė atrodo lyg dizaino citatų rinkinys, sukurtas žiūrint į „Volkswagen“, BMW, „Volvo“ ir kitų žinomų gamintojų automobilius.

Kol kas automobilio techninės detalės neatskleidžiamos ir žinoma tik tiek, kad automobilis yra maždaug 4,70 metrų ilgio, tad konkuruos itin populiarioje kompaktinių SUV automobilių klasėje su tokiomis mašinomis kaip „BMW X3“, „Audi Q5“ ar „Mercedes GLK“.

Automobilyje turėtų būti montuojami iki 225 AG pasiekiantys turbobenzininiai ir turbodyzeliniai keturių cilindrų varikliai.

Automobilio debiutas numatytas Frankfurto automobilių parodoje, o jo kaina bus nuo 26 000 eurų. Tiesa, pradžioje jis bus parduodamas tik Kinijoje, bet neužilgo turėtų pasirodyti ir Europos rinkoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)