Koncerno „Fiat Chrysler Automobiles“, kuriam priklauso ir „Alfa Romeo“ markė, vadovas Sergio Marchionne praeitą savaitę konferencijoje paskelbė, kad įmonės plėtra vyksta pagal planą. Ir nors jis konkrečiai nepaminėjo apie kokį naują automobilį kalbama, neabejojama, kad tai bus naujasis SUV automobilis. Tai bus antrasis naujas „Alfa Romeo“ modelis, kuris pasirodys netrukus po to kai kitų viduryje debiutuose naujas vidutinės klasės sedanas su galiniais varančiaisiais ratais „Giulia“.

Pasak vadovo, visi parengiamieji darbai pradėti antrojo naujo „Alfa Romeo“ modelio gamybą yra baigti. Šis automobilis, kurio pavadinimas kol kas neskelbiamas ir yra žinomas tik kaip „Projektas 949“, taip pat naujasis „Giulia“ padės įgyvendinti „Alfa Romeo“ gamintojo plėtros planą, kurio modelių gamoje šiuo metu yra tik mažasis „Mito“, kompaktinis „Giulietta“ ir sportiškas „4C“ automobilis.

Modelis bus gaminamas naudojant „Giulia“ automobilio platformą ir rinkoje konkuruos su tokiais automobiliais kaip „Audi Q5“ ir „BMW X3“. Priminsime, kad 2003 metais buvo pristatytas koncepcinis kompaktiškas „Kamai“ SUV automobilis, tačiau jo gamyba taip ir nebuvo pradėta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)