„Mercedes-Benz“ automobilių gerbėjai kartu sezoną uždarė jau septintus metus iš eilės. Įprastai šis renginys susideda iš trijų pagrindinių dalių. Pirmosios dalies metu žygio dalyviai važiuoja kolona nustatytu maršrutu ir susitinka iš anksto numatytuose taškuose, atsižvelgiant į tai kurioje Lietuvos vietoje jiems patogiausia prisijungti prie kolonos. Šiais metais pradžia buvo Vilniuje, vėliau dalyviai sustojo Panevėžyje, Šiauliuose, prie Mažeikių-Telšių ir Šiaulių-Palangos sankryžos.

Antroji dalis yra kultūrinė programa, kurios metu aplankoma tam tikro Lietuvos miesto ar rajono lankytinus objektus, organizuojamos ekskursijos. Šiais metais „MB klubas“ sužinojo Kunigaikščio Mykolo Oginskio dvaro istoriją ir apžiūrėjo Plungę, aplankė prie Platelių ežero esančią Plokštinės raketinę bazę, kurioje įsikūręs šaltojo karo muziejus.

Trečioji dalis – vakarinė programa, skirta žygio dalyvių bendravimui. „Šiais metais pasirinkome apsistoti prie Platelių ežero. Vakaras prasidėjo MB klubo prezidento sveikinimu dalyviams įveikusiems žygio maršrutą ir padėka MB klubo Panevėžio skyriui už šių metų renginio organizaciją. Tradiciškai skirtos nominacijos renginio dalyviams: svečiai iš Maskvos buvo pripažinti iš toliausiai atvažiavusiais dalyviais; už ištvermę padėkota seniausio „Mercedes-Benz“ automobilio dalyvavusio žygyje vairuotojui; amžiaus ir entuziazmo santykio nominacijoje apdovanoti vyriausi renginio dalyviai; išrinkti ilgiausias ir trumpiausias žygyje dalyvavę „Mercedes-Benz“ automobiliai“, – pasakojo „MB klubo“ atstovai.

„Mercedes-Benz“ automobilių gerbėjai vasaros sezono uždarymui kasmet renkasi vis kitą maršrutą. Kokia kryptimi jie judės kitąmet kol kas nėra nuspręsta. „MB klubo“ atstovai sako, kad norint dalyvauti šiame renginyje nėra būtina tapti klubo nariu – laukiami visi turintys „Mercedes-Benz“ automobilius.

„Nesvarbu, ar turimas „Mercedes-Benz“ yra vairuojamas kasdien, ar savaitgaliais, ar su juo atvykstama tik į renginius, ar „Mercedes-Benz“ vardas reiškia svajonių automobilį. Šis renginys, priešingai nei gegužės paskutinį savaitgalį Belmonto pramogų ir poilsio parke vykstantis renginys „Mano automobilis Mercedes-Benz“, yra orientuotas ne tiek į pačius automobilius, kiek į žmones, kuriems „Mercedes -Benz“ vardas reiškia daugiau nei transporto priemonę“, – tvirtina klubo atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)