Kitą savaitę Vokietijoje, Leipcigo mieste prasidedančioje „Auto Mobil International“ automobilių parodoje „Volkswagen“ gamintojas pristatys šiais metais atnaujinto ketverių durelių kupė modelio CC sportišką versiją su „R-Line“ apdaila.

„Volkswagen CC R-Line“ turės 2.0 TSI/210 AG variklį su turbina ir bus komplektuojamas su šešių pavarų mechaninę arba DSG dviejų sankabų greičių dėže.

Sportiškas „R-Line“ modelis nuo „Sportine“ komplektacijos skirsis gerokai agresyviau atrodančiu priekiniu buferiu su didesnėmis oro paėmimo angomis, kitokiais rūko žibintais ir chromo apdaila. „R-Line“ komplektacijos modelis turės biksenoninius priekinius žibintus su LED dienos šviesomis.

Modelio šonai papuošti chromuotomis juostelėmis su „R-Line“ logotipu. Logotipu papuoštos ir priekinės grotelės, taip pat slenksčiai su nerūdijančio plieno apdaila. „R-Line“ versija išsiskiria ir tamsintais galiniais LED žibintais, taip pat įspūdingais 18 colių ratlankiais.

Prekyba šiuo modeliu bus pradėta metų pabaigoje, o kainos paskelbtos prieš pat automobilių parodos Vokietijoje pradžią. Lietuvoje „Volkswagen CC Sportline“ su 2.0 TSI/210 AG varikliu, DSG pavarų dėže ir priekiniais varančiaisiais ratais kainuoja nuo 113 229 litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)