Šviežiausia „Škoda“ naujiena – universalas „Superb Combi“. Tai logiškas kompanijos flagmano „Superb“ vystymo tęsinys, apjungsiantis eleganciją su išskirtiniu praktiškumu. Itin erdvaus salono dėka „Superb Combi“ yra ideali transporto priemonė tiems, kuriems reikia automobilio visiems gyvenimo atvejams. Naujojo universalo variklių ir transmisijų pasiūla bei techninė įranga yra identiška jau porą metų parduodamam „Superb“ hečbekui su modernia „Twindoor“ sistema, tačiau naujajame universale bus įdiegta ir keletas naujų, unikalių techninių bei dizaino sprendimų.

Pavyzdžiui, elektra valdomos bagažinės dangtis varstomas automatiškai, o bagažinę galima atidaryti arba uždaryti net 4 būdais. Arba dar viena maloni smulkmena – kairėje krovinių skyriaus pusėje, specialiame lizde įtaisytas išimamas LED diodų žibintas, kuris, veikiant varikliui, įkraunamas automatiškai. Ant žibinto esantis magnetas leidžia šį žibintą pritvirtinti bet kur prie automobilio korpuso.

„Škoda Superb Combi“ viduje tikrai užteks vietos ir keleiviams, ir jų bagažui. Standartinė krovinių skyriaus talpa yra 633 litrai, o sulanksčius galines sėdynes, šią erdvę galima padidinti iki 1865 litrų. Tokiu atveju galima pervežti net iki 1916 mm ilgio daiktus. Į išorę ištraukiamas bagažinės dugno segmentas išlygina bagažinės grindis, juo galima uždengti pakrovimo slenkstį ir palengvinti sunkių arba griozdiškų krovinių pakrovimą.

Škoda Superb Combi

Naujasis „Škoda Superb“ universalas kainuoja 1200-1800 Lt brangiau už analogiškai sukomplektuotą „Superb“ hečbeką. Automobilį jau galima užsisakyti visuose „Škoda“ salonuose.

Kita naujiena – „Škoda Yeti“ su 1.2 TSI varikliu ir 7 laipsnių DSG pavarų dėže. Automobilis turėtų patikti tiems, kurie ieško nebrangaus, ekonomiško ir komfortiško SUV klasės automobilio. Naujos kartos 105 AG galios variklis puikiai dera su automatinės 7 laipsnių dviejų sankabų DSG pavarų dėžės veikimo parametrais. Dėl to automobilio su DSG transmisija techninės charakteristikos praktiškai identiškos variantui su mechanine pavarų dėže, bet suteikia žymiai daugiau važiavimo komforto.

Vidutinės „Yeti 1.2 TSI DSG” degalų sąnaudos siekia vos 6,4 l/100 km, vidutinė CO2 emisija – 149 g/km, o maksimalus greitis – 173 km/h. Bazinės „Active“ komplektacijos „Yeti 1.2 TSI DSG” su priekiniais varomais ratais kaina – 50 720 Lt su PVM. Daugiau komforto įrangos turinti „Ambition“ versija kainuoja 55 860 Lt su PVM, o prabangiausia „Experience“ komplektacija – 59 980 Lt su PVM.

Škoda Yeti
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją