„L’Impérial Classic“ – tai vienintėlė prancūzų kompanija organizuojanti senovinių automobilių ralį po visa pasaulį, kartu suvienijanti greičio, elegancijos ir išskirtinių automobilių entuziastus. Birželio 5-14 dienomis būtent jie atvyks į Baltijos šalis, per kurias keliaus senoviniais sportiniais automobiliais.

Toks ralis organizuojamas jau dešimtus metus iš eilės. Šie ponai kasmet savo senovinių automobilių raliui pasirenka vis kitą šalį – jau yra aplankę Indiją, Portugaliją, Siciliją, Islandiją ir pan. O šįmet savo kelionės tikslu pasirinko Baltijos šalis. Pradėję kelionę Vilniuje, aplankys Trakus, Palūšę, o birželio 7 dieną apie 18 valandą pasimėgauti viduramžių puota ralio dalyviai atvyks į Pakruojo dvarą.

Organizatoriai nurodo, kad tarp klasikinių automobilių, kurie pasirodys Pakruojo dvare, bus 1967-ųjų „Ford Mustang“, „Mustang GT350“, „Mercedes-Benz 300 SL“, „Bentley“, „BMW 328“, „Jaguar XK140“, „Aston Martin DB5“, „Jaguar XK 150 S“, „Mercedes-Benz 300 SL“, „Ferrari 250 GT“, „Citroen DS“ kabrioletas, „Mercedes 280 SL“, „Jaguar XK 120“, „Porsche 356“, „Lamborghini 350“, „Porsche 911 S“, „Mercedes-Benz 280 SL“, taip pat dar keletas „Jaguar“, „Bentley“ ir kt. modeliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)