Kompaktinis SUV klasės visureigis pasižymi aštriais dizaino akcentais, kurie iš priekio sukuria labai pikto automobilio įvaizdį.

Vis dėlto automobilio jėgainė išties draugiška, ypač gamtai. Kaip ir būdinga „Lexus“ markei, NX modelis debiutuoja su hibridine pavara. Automobilio ratus suka 197 AG ir 210 Nm pasiekianti hibridinė sistema. Priekyje sumontuotas 155 AG 2,5 l keturių cilindrų benzininis motoras, kuris dirba su dviem elektros motorais, kurie įtaisyti priekyje ir gale. Vairuotojas gali rinktis „Normal“, „Eco“, „Sport“ ir „Sport+“ važiavimo režimus, taip pat pasirinkti tik elektros režimą, kuriuo galima nuvažiuoti iki 2 kilometrų.

Jau žinoma, kad kitąmet pasirodys benzininė versija, kurios motoras išvystys 245 AG.

„Metų automobilio 2015“ konkurse dalyvaujantis NX300h su „Luxury“ komplektacija kainuoja 206 070 Lt, o standartinė versija Lietuvoje siūloma už 144 990 Lt.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)