Gamintojai „4 Gran Coupé“ pristato kaip „pirmąjį keturių durų kupė prabangių vidutinio dydžio automobilių segmente“.

„Tokių automobilių pirkėjai neretai nori dar labiau pabrėžti modelio išskirtinumą, sportišką solidumą ir pasirinkti jiems svarbius dizaino elementus. Tą jie galės patogiai padaryti pasinaudodami „Individual BMW“ paslaugomis“, – sakė įgaliotosios BMW atstovės Lietuvoje įmonės „Krasta Auto“ direktorė Rasa Klimavičiūtė.

Aštuonios kėbulo spalvos

„Individual BMW“ programos dalyviai gali pasirinkti iš 8 papildomų „BMW 4 Gran Coupé“ kėbulo spalvų. Tai – keturios metalizuotų dažų spalvos: citrininė juoda, tamsiai mėlyna, pirito ruda bei pilkšva, ir keturios – matinės: šalta spindinti balta, šalta pilka, šalta bronzinė ir šalta kašmyro sidabro.

„Išskirtinę automobilio išvaizdą sustiprins ne tik pati spalva, bet ir naudojama speciali BMW dažymo technologija, į kurią įdedama daug rankų darbo. Į laką įmaišoma silikatų ir taip išgaunamas vadinamas velveto ar „dviejų tonų“ efektas bei vizualinis spalvos gilumas. Automobilio kėbulas, priklausomai nuo apšvietimo sąlygų ir perspektyvų, atskleidžia skirtingus spalvos niuansus“, – pasakojo R. Klimavičiūtė.

Sportišką „BMW 4 Gran Coupé“ stilių galima pabrėžti ir sumontuojant „Individual BMW“ siūlomus 19 colių lengvo lydinio V rašto ratlankius.

Išskirtinis ir automobilio salonas

„Individual BMW“ padalinys, dirbantis su individualiais klientų pageidavimais, pirkėjams leidžia suteikti išskirtinumo ir automobilio salone. Ypač stilingai ir subtiliai atrodo Merino „grūdėtosios“ odos apdaila, skirta sėdynėms, porankiams, durelių panelėms. Tam naudojamos rinktinės žaliavos ir kruopštus apdirbimas. Galima rinktis iš keturių šios apdailos spalvų: auksinės rudos, kašmyrinės smėlio, muskato riešuto ir opalo baltos bei juodos.

Savąjį „BMW 4 Gran Coupé“ suasmeninantiems pirkėjams siūloma slenkstyje įspaustos BMW raidės, antracito lubų apmušalai ir labai švelnia oda aptrauktas vairas.

Sukurti išskirtinę naujojo BMW išvaizdą su „Individual BMW“ gali ir kitų šios markės automobilių pirkėjai.

„Lietuvoje nuolat turime pirkėjų, kurie siekia suteikti savo pirkiniui daugiau išskirtinumo. Dažniausiai tai yra prabangesnių modelių pirkėjai. Jie mėgsta pasirinkti išskirtinę automobilio spalvą, tam tikrus spalvų ir medžiagų derinius viduje. Lietuviai paprastai renkasi subtilias apdailos detales, tačiau „Individual BMW“ tenka dirbti ir su užsakymais, kai klientai prašo itin didelės prabangos – aukso ar krokodilo odos elementų interjere“, – pasakojo „Krasta Auto“ vadovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)