Vaizdo įraše užfiksuota, kaip iš policininkų rankų bando išsivaduoti vyras. Jam bandant bėgti net keli pareigūnai puola prie jo ir pargriauna ant grindinio. Galiausiai pasigirsta keletas šūvių. Matoma, kad pareigūnai šaudo į ant žemės gulintį vyrą. 

Į DELFI redakciją kreipėsi skaitytojas, klausdamas, kas nutiko gatvėje ir kodėl pareigūnai taip žiauriai elgėsi su vyru. 

Šis incidentas įvyko kovo 1-ąją, sekmadienį, Los Andžele. Netrukus po to, kai socialiniuose tinkluose ėmė plisti vaizdo įrašas, su besipiktinančių žmonių prierašais dėl tokio žiauraus pareigūnų elgesio, Los Andželo policija paaiškino, kas įvyko. 

Los Andželo policija pranešė, kad trys pareigūnai šaudė į vyrą, kuris mėgino atimti iš policininko ginką, ir nukovė jį.

Policija taip pat nurodė, kad šio incidento vaizdo įrašas, kurį padarė vienas liudininkas ir išplatino socialiniuose tinkluose po incidento sekmadienį, bus panaudotas atliekant tyrimą.

Policijos viršininkas Andrew Smithas sakė, kad pareigūnai ėmė šaudyti į vyriškį, parverstą ant žemės, besigrumiant dėl vieno pareigūnų ginklo, nes elektrošokas buvo neveiksmingas. Pareigūnai tikrino pranešimą apie apiplėšimą.

Vaizdo įraše matyti, kaip pareigūnai grumiasi su vyriškiu ant šaligatvio prie benamių palapinių ir kartono dėžių.

Kažkurią akimirką girdisi sakomas žodis „gun“ (ginklas), po kurio sekė penki ar šeši nuaidėję šūviai.