Buvusi B. Nemcovo sutuoktinė ir dviejų jo vaikų mama Jekaterina Odincova portalui Spletnik.ru sakė, kad opozicijos aktyvistas buvo labai geras ir mylintis tėvas.

„Labai gaila, vaikai liko be tėvo. 19 metų sūnus, studijuojantis fiziką, labai panašus į tėvą. Dukrai 12 metų, ji tėvą tiesiog dievino. Jis buvo nuostabus tėvas, mylintis ir teisingas. Dabar turiu būti dvigubai stipresnė – būti ir tėvas, ir motina“, – teigia Jekaterina.

Moteris teigia, kad likus penkioms dienoms iki B. Nemcovo nužudymo, vasario 22 dieną, ji tarsi nujautė nelaimę – spėjo jam pasakyti, kad už viską atleidžia ir pati paprašė jo atleidimo.

„Anksčiau dėl patirtos moteriškos skriaudos nepavykdavo sulaikyti emocijų, elgiausi pernelyg emocingai, o dabar dėl to labai gailiuosi.

Aš jį labai mylėjau, jis buvo šviesus žmogus, turime nuostabius vaikus, visada jį prisiminsiu tik geruoju. Laimei, iki nelaimės likus penkioms dienoms, parašiau jam, kad viską atleidau ir paprašiau atleisti man. Tiesiog intuityviai norėjau tai padaryti“, – teigia moteris.

„Jeigu būčiau žinojosi, kad jo nebebus, būčiau seniai jam atleidusi“, – pripažįsta Jekaterina.