Daina, kuri vadinasi „Moj Putin“ („Mano Putinas“), ir kurią atlieka jauna dainininkė iš Sibiro, žinoma Mashani sceniniu vardu, buvo peržiūrėta dešimtis tūkstančių kartų.

Vis dėlto žiūrovus ji ne itin sužavėjo. Daina sulaukė neigiamų komentarų lavinos, daugumai žiūrovų vaizdo klipas nepatiko dėl prastos kokybės ir akivaizdžios politinės potekstės.

Vaizdo klipe Mashani, apsirengusi Rusijos vėliavos spalvų suknele, aukština V. Putiną už tai, kad šis atsiėmė Krymą, maldauja jo atkurti Sovietų Sąjungą ir ragina rusus „bėgti paskui jį, nes jis Putinas“.

Klipe mergina taip pat rodoma apleisto namo griuvėsiuose, apsirengusi Ukrainos vėliavų spalvos drabužiais.

„Norėčiau priminti brangiems Ukrainos piliečiams, kad dainininkės nuomonė neatspindi visų rusų nuomonės“, – rašoma viename komentare.

„Trumpam atsiprašysiu, mane pykina“, – rašo kitas komentuotojas.

Dainininkė Mashani jau davė interviu nacionaliniam televizijos kanalui „Zvezda“, kuris priklauso Rusijos gynybos ministerijai.

Mashani sako, kad dainuoti vien apie meilę nuobodu, nors klipe ji akivaizdžiai įsimylėjusi V. Putiną – žiūrinėja jo nuotraukas ir piešia jo portretą.

„Tai prezidentą palaikanti daina, ja išreiškiu savo kaip pilietės pažiūras, – sakė mergina kanalui „Zvezda“. – Mūsų prezidentas yra vienintelis, galintis padėti Ukrainai.“

Ji pridūrė, kad niekam pasaulyje nereikia Ukrainos, išskyrus Rusiją.

Mashani ne vienintelė V. Putino šlovintoja popscenoje.

Viena iš pirmųjų dainų, idealizuojančių Rusijos vadovą, buvo „Noriu tokio kaip Putinas“, kurią 2002 m. išleido anksčiau buvusi nežinoma merginų grupė „Singing Together“.

Dainos lyrinė herojė – moteris, kuri svajoja mesti savo šiurkštų vaikiną dėl „kupino jėgų“ vyro, tokio kaip V. Putinas.

2012 m., likus vos kelioms savaitėms iki prezidento rinkimų, internete išpopuliarėjo dar vienas vaizdo klipas, šlovinantis V. Putiną. Dainoje, kurią atlieka imigrantas iš Tadžikijos, dainuojama apie V. Putiną kaip apie „dievo pasiuntinį“.

Rusijoje taip pat išgarsėjo du afrikiečių reperiai, atlikę dainą, nedviprasmiškai pavadintą „Go Hard Like Vladimir Putin“.

Nuošalyje neliko ir vaikai. Specialiai jo gimtadieniui 2014 m. spalio mėn. buvo išleista saldi odė V. Putinui, kurią atliko vaikai.