Apie tai pranešė žurnalistas Vitalijus Umanets savo „Facebook“ puslapyje.

„Šiandienos interneto žvaigždės Vadiko Grigorjevo draugas, karys Andrejus Stepanchukas. Jo statusas: „Esame prie Ukrainos sienos, kaime Ekaterinovka“. Nuotrauka, kurią jis pridėjo vakar, tas pats - Kurgano rajonas, Rostovo sritis, Rusija“, – rašė jis.

Rusų kariai socialiniame tinkle skelbia „tarnybos“ nuotraukas iš Rusijos-Ukrainos pasienio ir rašo, kad „smūgiuoja Ukrainoje“.

nvua.net nuotr.

Rusijos kariai į internetą talpina apšaudytos Ukainos nuotraukas: Vadimas Grigoras, pasirašantis kaip Vadimas Grigalius, įkėlė artilerijos nuotraukas su užrašu: „Visą naktį smūgiavom Ukrainai“, informuoja agentūra UNIAN, remdamasi „Naujasis laikas“.

nvua.net nuotr.

Šiuo metu jo profilis yra pašalintas, tačiau galima rasti šio vartotojo nuotraukų.

Tai ne pirmas atvejis, kai netyčia nutekinama informacija iš Rusijos pusės.

nvua.net nuotr.

Kaip anksčiau rašė UNIAN, prezidentas Vladimiras Putinas skelbė, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos nesutelks savo pajėgų prie sienos su Ukraina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (486)