Per savaitę 65 tūkstančius skaitytojų pasiekianti TIESA stiprina lyderio pozicijas ir siūlo savo skaitytojams greitesnį bei paprastesnį būdą sužinoti visas dominančias naujienas. Tai pirmoji mobilioji interneto portalo versija, skirta Jungtinės Karalystės lietuviams.

Išmaniajame telefone arba planšetėje surinkę adresą tiesa.com skaitytojai ras karščiausias naujienas iš Jungtinės Karalystės ir viso pasaulio. Naudojantis telefonu taip pat bus galima gauti naujausią informaciją apie artėjančius renginius bei perskaityti karščiausias naujienas iš pramogų pasaulio.

Mobiliojoje versijoje bus patogiau pirkti bilietus į geriausius lietuviškus renginius bei naršyti skelbimų rubrikoje. Būsto nuomai jau galima ieškoti per pertraukėlę darbe, o naujų darbo pasiūlymų žvalgytis net keliaujant į pokalbį dėl darbo. Nuo mėgstamiausių „Tiesos“ rubrikų Jus dabar skirs tik telefono mygtukas.

Didžiausia lietuviška žiniasklaidos priemonė Jungtinėje Karalystėje rūpinasi ne tik mobiliaisiais savo skaitytojais. Nuo 2013-ųjų lapkričio nemokamą lietuvišką savaitraštį „Tiesa“ galima rasti net dešimtyje Londono metro stočių. Laikraštis platinamas: Charing Cross, Ealing Broadway, Euston, Lewisham, Queensway, Tottenham Hale, Tower Hill, Victoria, Beckton ir Romford stotyse.