„Per ketverius metus „Tiesa“ išaugo iki didžiausio savaitraščio Anglijos lietuviams. Už tai turime padėkoti mūsų skaitytojams, kurių ratas didėja kiekvienais metais. Šiemet planuojame dar padidinti tiražą ir platinimo vietų skaičių prie Londono metro stočių“, - sakė „Tiesos“ direktorė Inga Davison.

Savaitraštis „Tiesa“ skaitytojus supažindina su Jungtinės Karalystės, Lietuvos bei pasaulio naujienomis bei nagrinėja Anglijos lietuviams svarbias temas, kalbina po pasaulį išsivarsčiusius tautiečius. Portalas tiesa.com kiekvieną dieną pateikia aktualių naujienų iš Jungtinės Karalystės.

„Šiemet daug dėmesio skirsime ne tik laikraščio plėtrai, bet ir tiesa.com atnaujinimui ir augimui. Dar rudenį skaitytojai išvys naują portalo veidą ir jame ras daugiau informacijos nei iki šiol. Jame taip pat bus nauja skelbimų puslapio struktūra. Skelbimai toliau liks nemokami, o įmonės turės daugiau galimybių pristatyti savo paslaugas mūsų vartotojams. Sieksime, kad mūsų portalas taptų pats populiariausias tarp Anglijos lietuvių“, - ateities planais dalijosi I.Davison.

Laikraštis „Tiesa“ pradėtas leisti 2008 metų rugsėjo 16 dieną. Tada skaitytojus pasiekdavo 15 tūkst. egzempliorių. Šiuo metu, pasak redakcijos, kiekvieną savaitę į platinimo vietas atkeliauja 18 tūkst. kopijų. Laikraštį nuo ketvirtadienio galima rasti prie 10 metro stočių ir maisto prekių parduotuvėse.