Dizaineris Giedrius Šarkauskas kuria drabužius tik iš lino. Originalius, klasikinius, bet modernius. Akį traukia mieli akcentai, subtilios detalės ir nepriekaištinga kokybė.

Apie dizainerį. Nuo gimimo Giedrius negirdi, tačiau gamta jį dosniai apdovanojo kūrėjo talentu: visu kūnu tobulai jaučia spalvas, formas, kompoziciją. Daugiausia laiko ir jėgų Giedrius skiria kūrybai ir darbui savo studijoje , pavadintoje pirmos lininės kolekcijos vardu “LINOKOPOS”.

Kodėl linas? Nes tai natūrali, ekologiškai švari medžiaga.. Lininiai drabužiai tinka bet kuriam sezonui. Vasarą su jais nekaršta, žiemą nešalta. Giedrius sako, jog linas taurina sielą ir sušildo žmogų. Iš tiesų, vos prisilietęs prie šio audinio pajunti ryšį su gamta. Lininiai apdarai lamdosi? Na, ir kas! Užtat jie alsuoja laisve. Gali drąsiai dėvėti ir verslininkai, ir menininkai.

Aksesuarai iš žalvario ir gintaro organiškai susilieja su ugnies stichija.

Spalvos - nuo ramaus permatomo gelsvumo iki pelenų juodos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją