Antradienio naktį debesuotumas bus menkas, kritulių tikimybė maža. Dienos metu šiaurės Lietuvoje vietomis praslinks nedidelis lietus. Pūs vidutinio stiprumo vakarinių krypčių vėjas. Vilniuje ir Kaune didžioji paros dalis bus giedra. Naktį ir ryte bus apie 8–12 laipsnių šilumos. Dieną danguje sukiosis maži debesys, oras šils iki 20 laipsnių. Šiauliuose nakties ir ryto dangus bus giedras, temperatūra svyruos tarp 8–11 laipsnių. Įdienojus negausiai palis, bus apie 18 laipsnių šilumos. Pajūryje debesys pasirodys tik trumpam. Pirmoje paros pusėje termometrai fiksuos 10–12, įdienojus apie 14 laipsnių.

Trečiadienį vyraus nepastovus debesuotumas, tiek naktį, tiek dieną vietomis trumpai palis. Vilniaus ir Kauno apylinkėse dangumi plauks tai didesni, tai mažesni debesys. Pirmoje paros pusėje vyraus 9–12 laipsnių šiluma. Dieną truputį lynos, bus apie 18 laipsnių šilumos. Šiauliuose vyraus permainingas debesuotumas, Naktį ir ryte temperatūra sieks 8–10, įdienojus 17 laipsnių. Pajūryje, pirmoje paros pusėje, numatomas nedidelis lietus, bus apie 10–13 laipsnių šilumos. Dienos metu dangus bus saulėtas, oras šils iki 15–16 laipsnių.

Ketvirtadienį palis gausiau, stiprės vakarinių krypčių vėjas. Vilniuje ir Kaune pirmoji paros pusė dar bus ganėtinai giedra, vyraus 8–12 laipsnių šiluma. Dieną išaugs debesuotumas, palis. Tuo metu oras šils iki 18–19 laipsnių. Šiauliuose naktis bus žvaigždėta, o ryte atplauks lietaus debesys. Termometrai fiksuos 8–11 laipsnių šilumos. Dienos metu iš praplaukiančių debesų vis palis, bus apie 16–17 laipsnių šilumos. Pajūryje pūs smarkus vėjas, vyraus mažas debesuotumas, tačiau negausiai palyti gali. Naktį ir ryte temperatūra svyruos apie 10–11, dieną apie 13–14 laipsnių.

Penktadienį daug kur vėl lis, pūs gūsingas ir nemalonus šiaurės, šiaurės vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse lietaus debesys prasiskirstys nebent tik vakare. Pirmoje paros pusėje bus apie 9–11, dieną apie 16–17 laipsnių šilumos. Šiauliuose naktį nušniokš lietus, ryte debesys sklaidysis. Vyraus 8–10 laipsnių šiluma. Įdienojus saulė žvilgčios pro menkus debesys, temperatūra kils iki 16 laipsnių. Pajūryje siautės vėjas, vyraus giedras dangus. Nakties ir ryto valandomis termometrai rodys 10–12, dieną 13–14 laipsnių šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitgalį debesys saulės netemdys, oras kasdien bus vis šiltesnis. Šeštadienį dar vyraus šiaurinių krypčių vėjas, o sekmadienį pūs pietų, pietvakarių krypties vėjas. Tikėtina, kad sekmdienį dieną oras vėl sušils iki 22–24 laipsnių. Kiek gaiviau bus pajūryje.