Ateinančią savaitę laipsniu kitu temperatūra sumažės, tačiau orai stipriai nesikeis – bus šilta.

Penktadienį šalyje debesų jau bus mažiau, o termometrų stulpeliai kils dar aukščiau. Pūs silpnas pietų, pietryčių vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoje paros pusėje, vyraus nedidelis debesuotumas, bus apie 12–14 laipsnių šilumos. Įdienojus saulės spinduliai orą sušildys iki 22–23 laipsnių. Šiauliuose protarpiais pasirodys debesys, kritulių nebus. Nakties ir ryto metu termometrai fiksuos 12–14, dieną 23–24 laipsnius šilumos. Pajūryje vyraus giedras dangus. Pirmoje paros pusėje bus apie 13–15, įdienojus apie 20 laipsnių šilumos.

Šeštadienį danguje saulė su debesimis vis keisis vietomis, numatomas rytinių krypčių vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse dangumi plauks tai didesni, tai mažesni debesys. Nakties ir ryto valandomis termometrai rodys 12–14, dieną 22–24 laipsnius šilumos. Šiauliuose taip pat pasirodys debesys. Pirmoje paros pusėje bus apie 13, įdienojus apie 23 laipsnius šilumos. Pajūryje bus galima mėgautis saulės voniomis. Naktį ir ryte temperatūra sieks 13–16, dieną 20–21 laipsnį šilumos.

Sekmadienį pūs kiek smarkesnis šiaurės vėjas. Vietomis debesys vėl apsilankys, gali trumpai palyti, nugriaudėti perkūnija. Vilniuje ir Kaune tarp debesų vis žvilgčios saulė, galimas negausus lietus. Nakties ir ryto metu vyraus 14–16, įdienojus 22–23 laipsnių šiluma. Šiauliuose pirmoji paros pusė bus apniukusi, kritulių nenumatoma. Tuo metu temperatūra svyruos apie 15–16 laipsnių. Diena bus saulėta, oras šils iki 22–23 laipsnių. Pajūryje išsilaikys skaidrus dangus. Nakties ir ryto valandomis numatoma 14–15, dienos metu 19 laipsnių šiluma.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, pirmadienį pūs nesmarkus šiaurės, šiaurės vakarų vėjas. Dangumi plauks nedideli debesys, žymesnių kritulių nenumatoma. Išsilaikys labai panaši temperatūra kaip ir sekmadienį. Per kitas paras didesnių pokyčių nebus: vyraus šilti orai.