Šeštadienio naktį ir rytą daugelyje rajonų numatomi krituliai, pūs šiaurės rytų vėjas. Dienos metu Vėjas suksis iš pietvakarių. Iš pietinių šalies rajonų lietus pamažu trauksis. Paskiausiai lyti nustos šiaurės vakarų Lietuvoje, tačiau čia kai kur galima ir šlapdriba. Vakare lietus išseks visur, vietomis numatomi pragiedruliai. Vilniuje ir Kaune gausiausi krituliai prognozuojami pirmoje paros pusėje. Tuo metu bus apie 5 laipsnius šilumos. Diena bus apniukusi, lietus mažės. Oras šils iki 8 laipsnių.

Šiauliuose temperatūra svyruos apie 4–5 laipsnius šilumos, debesys negailės kritulių. Pajūryje taip pat šilta nebus, čia termometrai fiksuos vos 4 laipsnius šilumos, vyraus varvantis dangus.

Sekmadienį dangumi plauks mažesni debesys, kai kur negausiai palis. Numatomas vakarinių krypčių vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse vyraus debesuotumas. Naktį ir ryte bus apie 3–4, dieną apie 9–10 laipsnių šilumos.

Šiauliuose pirmoji paros pusė bus apniukusi, temperatūra sieks 2 laipsnius šilumos. Įdienojus debesys praretės, oras šils iki 9 laipsnių. Pajūryje naktį trumpai palis, termometrai rodys 4 laipsnius šilumos. Dienos metu dangus išsigiedrins, bus apie 7 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis, pirmadienį ir antradienį pūs rytų, šiaurės rytų vėjas, danguje sukinėsis debesys, vietomis palis, o temperatūra stipriai nesiskirs nuo sekmadienio.

Nuo trečiadienio termometrų stulpeliai, tikėtina, šoktels iki 13–16 laipsnių, o dienos bus saulėtesnės.