Ketvirtadienį vėjas suksis iš šiaurės vakarų, vakarų. Nakties metu vyraus neigiama temperatūra, vietomis formuosis plikledis. Įdienojus kiek šviesesnis dangus bus šiaurės vakarų Lietuvoje. Vilniuje ir Kaune dangumi plauks debesys, kritulių tikimybė menka. Pirmoje paros pusėje atšals iki –3–1 laipsnio. Dienos metu oras sušils iki 6–7 laipsnių. Šiauliuose nakties ir ryto valandomis bus giedra, temperatūra nukris iki –5–3 laipsnių. Įdienojus vyraus permainingas debesuotumas, bus apie 7 laipsnius šilumos. Pajūryje vyraus skaidrus dangus. Naktį ir ryte spustels –3–1 laipsnio šaltukas. Dieną saulės spinduliai orą sušildys iki 5–6 laipsnių.

Penktadienį pūs smarkus pietvakarių vėjas, daugelyje rajonų numatomas lietus. Vilniaus ir Kauno apylinkėse nakties ir ryto metu šals iki –2–0 laipsnių. Įdienojus vyraus varvantis dangus, temperatūra kils iki 6–7 laipsnių. Šiauliuose naktį bus apie –1 laipsnį šalčio, ryte temperatūra sieks 1–2 laipsnius šilumos. Dieną pravers skėtis, oras sušils iki 7–8 laipsnių. Pajūryje protarpiais lynos, vyraus apniukęs dangus. Pirmoje paros pusėje bus apie 4, dieną apie 7 laipsnius šilumos.

Šeštadienį dar labiau įsismarkaus vakarų vėjas. Numatomas nepastovus debesuotumas ir krituliai. Vilniuje ir Kaune debesys taškysis lietumi. Naktį ir ryte termometrai fiksuos 5, dieną 7–9 laipsnius šilumos. Šiauliuose vyraus debesuotumas, protarpiais prapliups lietus. Pirmoje paros pusėje bus apie 3–4, įdienojus apie 8 laipsnius šilumos. Pajūryje numatomas nedidelis debesuotumas ir lietus. Nakties ir ryto metu krituliai bus gausesni, įdienojus dažniau nušvis saulė. Temperatūra svyruos apie 6 laipsnius šilumos.

Sekmadienį orai bus labai panašūs: vyraus permainingas debesuotumas, vietomis palis, pūs vidutinio stiprumo vakarų, šiaurės vakarų vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, pirmoje paros pusėje, debesys bus maži, temperatūra svyruos tarp 1–3 laipsnių šilumos. Dienos metu debesuotumas bus didesnis, protarpiais lynos. Termometrai rodys 7–8 laipsnius šilumos. Šiauliuose nakties ir ryto valandomis bus apie –1–0 laipsnių šalčio. Įdienojus iš pavienių debesų trumpai palis, oras sušils iki 6–7 laipsnių. Pajūryje numatomas nedidelis debesuotumas, negausiai lis. Naktį ir ryte bus apie 4, dieną apie 6 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , pirmadienio naktį dar daug kur silpnai šals, dieną temperatūra bus panaši į sekmadienio, pūs žvarbus šiaurės vakarų vėjas. Antradienį vėjas jau pasisuks iš pietvakarių, pietų, o oras sušils labiau. Nuo trečiadienio pūs smarkus pietinių krypčių vėjas, termometrų stulpeliai fiksuos malonią šilumą, tačiau dangus bus niūrus, lis. Tuo metu naktimis jau vyraus teigiama temperatūra, o dienomis oras šils iki 10–14 laipsnių.