„Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos nariai atvyks į posėdį, taip pat kviečiame ir K.Pūką“, – BNS sakė komisijos pirmininkė „valstietė“ Dovilė Šakalienė.

Klausiama, ar po K.Pūko apklausos komisija pradės rengti išvadą, pirmininkė tvirtino, jog planuojama apklausti daugiau liudininkų.

„Mes dar turime tam tikros informacijos ir žmonių, kurie pasiruošę komisijai pateikti paaiškinimus“, – sakė D.Šakalienė.

„Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos seniūnas Remigijus Žemaitaitis bei keli „tvarkiečiai“ į komisijos posėdį kviečiami pakartotinai, nes prieš porą savaičių atsisakė dalyvauti posėdyje. „Tvarkiečiai“ tuomet tvirtino per vėlai sulaukę raštiško kvietimo į posėdį.

Komisija jau yra apklaususi kelis neįvardijamus liudininkus, dirbusius su K.Pūku, taip pat susipažinusi su prokuratūros atliekamo ikiteisminio tyrimo medžiaga.

Apkalta K.Pūkui inicijuota žiniasklaidai paskelbus apie galimą Seimo nario seksualinį priekabiavimą per darbo pokalbius. Kelios merginos dėl to kreipėsi į Generalinę prokuratūrą, pradėtas tyrimas.

K.Pūkas kaltinimus neigia.

Apkaltos komisija savo išvadą Seimui turi pateikti iki gegužės 1 dienos.