„Kai pamačiau jo nuotrauką spaudoje ir sužinojau, ką jis padarė.. buvau šoke. Niekada nebūčiau pagalvojusi”, - apie E. Anupraitį „Tiesai” papasakojo Anglijoje gyvenanti mergina, kuri su įtariamu žudiku kartu mokėsi Kačerginės pagrindinėje mokykloje.

Mergina teigė, kad E. Anupraitis visada buvo tylus ir labai gabus vaikas, tačiau mokykloje iš jo tyčiodavosi.

„Egidijus visada mokėsi gerai, tą žinojo visa mokykla. Mokytojai jį dažnai girdavo”, - prisiminė anonime panorusi likti mergina.

„Tiesiog Lietuvoje taip yra, jeigu gyveni skurdžiau, esi tylesnis, iš tavęs tyčiojasi,” - svarstė emigrantė.

Kartu su E. Anupraičiu į mokyklą ėjusi mergina pasakojo, kad jis buvo iš skurdesnės šeimos, rengdavosi šiek tiek prasčiau už kitus.

„Nežinau, kiek tiesos, bet kiti sakydavo, kad jo tėvas mėgdavo išgerti,” - pasakojo Anglijoje gyvenanti E. Anupraičio pažįstama ir pridėjo, kad „Baisu pagalvoti, jog gerai besimokantis, pavyzdinis mokinys galėjo taip pasielgti."

„Tiesa” primena, kad pirmadienį 17.45 val. gautas pranešimas, kad Kauno r. Gaižėnų kaime rasti keturių žmonių kūnai su šautinėmis žaizdomis: vyro (gimusio 1967 m.), jo žmonos (gimusios 1968 m.), jo mamos (gimusios 1942 m.), jo brolio (gimusio 1979 m.). Įvykio vietoje rastas sužalotas senelis (gimęs 1936 m.), vyras ištiktas šoko, išvežtas į ligoninę.

Daugiau naujienų saviems - www.tiesa.com.