Trečiadienį ramius ir gražius orus sujauks gūsingas vakarų vėjas ir krituliai. Tiesa, lietus, o vietomis ir šlapdriba numatomi pirmoje paros pusėje. Vėliau dieną debesys bus reti, tad daug kur pasirodys ir saulė. Vilniaus ir Kauno apylinkėse, nakties ir ryto metu, bus apie 2–3 laipsnius šilumos. Numatomas debesuotumas ir lietus. Dieną dangumi plauks nedideli debesys, protarpiais dar gali palyti. Temperatūra kils iki 8–9 laipsnių. Šiauliuose pirmoji paros pusė bus apniukusi, termometrai fiksuos 3 laipsnius šilumos. Galimas nedidelis lietus. Įdienojus vyraus permainingas debesuotumas, tad ir saulė švies, ir protarpiais šiek tiek palis. Oras šils iki 7 laipsnių. Pajūryje, naktį ir ryte, negausiai lynos, bus apie 5 laipsnius šilumos. Dieną danguje švies saulė, termometrai fiksuos 6 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienį pasisuks gūsingas šiaurės vakarų vėjas. Pirmoje paros pusėje vietomis formuosis plikledis, tad būkite atsargūs. Ryto metu ir pirmoje dienos pusėje daug kur galimas nedidelis lietus, šiauriniuose šalies rajonuose šlapdriba. Vilniuje ir Kaune naktis bus giedra, tačiau ryte daugės debesų, trumpai lis. Temperatūra sieks 1–2 laipsnius šilumos. Įdienojus debesuotumas bus mažas, o vakarėjant dangus visiškai išsigiedrins. Oras sušils iki 8–9 laipsnių. Šiauliuose, pirmoje paros pusėje, bus apie 0–1 laipsnį šilumos, numatomi mišrūs krituliai. Dieną dangumi protarpiais praplauks vienas kitas debesis, termometrai fiksuos 7 laipsnius šilumos. Pajūryje nakties ir ryto valandomis dulksnos lietus, bus apie 4 laipsnius šilumos. Įdienojus numatomas saulėtas dangus, temperatūra kils iki 6 laipsnių.

Penktadienis taip pat bus vėjuotas, tik šį kartą pūs pietys. Nakties ir ryto metu bus giedra, daug kur spustelės šaltukas. Įdienojus oras sparčiai šils, tačiau pasirodys debesys, numatomas lietus. Vilniaus ir Kauno apylinkėse pirmoji paros pusė bus giedra, šals iki –3–2 laipsnių. Dieną temperatūra kils iki 7 laipsnių, dangus niauksis, o vakarėjant palis. Šiauliuose naktį bus apie –3, ryte apie –1 laipsnį šalčio. Įdienojus vyraus debesuotumas, temperatūra sieks 5–6 laipsnius šilumos. Gausesni krituliai numatomi vakare. Pajūryje nakties ir ryto metu dangus bus skaidrus, laikysis 1–2 laipsnių šiluma. Dieną pradės lyti, bus apie 6 laipsnius šilumos.

Remiantis www.gismeteo.lt orų prognozėmis , savaitgalį orai gadins nuotaiką. Šeštadienį debesuotumas bus didesnis, o krituliai gausesni. Oras, deja, bet bus vėsesnis. Sekmadienį – ne ką geriau. Pirmoje paros pusėje numatomi mišrūs krituliai, vietomis temperatūra nukris žemiau nulio. Dieną debesys bus retesni, protarpiais palis, tačiau šiluma nelepins.