Pirmąją teksto dalį, kuriame pasakojau, kokias moteris kursuose surinkau, kokie yra energetiniai dailiosios lyties atstovių tipai ir schemą, kaip pritraukti vyrus, rasite čia.

Šį kartą – praktinis mokymas, kurį sutrumpintai būtų galima pavadinti „Atsigręžkime į gimdutę“. Išgirdote teisingai.

Susipažinimas su gimdute

„Dabar pakvėpuosim – įsivaizduokite, kad įkvepiate spalvotą orą, kuris užpildo Jūsų kūną ir Jūs vaikštote tuo spalvotu oru. Jūs esate tas spalvotas oras. Įkvėpkite ir iškvėpkite. Pakvėpuokite, tiesiog stebite orą. Ir visas dėmesys į gimdutę. Gimda yra moteriškumo centras, moteriškumo esmė, ją reikia labai saugoti ir branginti. Tiesiog dėmesiu nukeliaukite. Tamsa po truputėlį sklaidosi ir Jūs pamatote savo moteriškąjį pasaulį“, – dėstė mokytoja.

Jei elgėtės pagal instrukcijas, Jūs jau savo gimdos viduje. Sveikinu.

Po šios meditacijos terapijos, sekė kelios kitos – tarkime, bandėme minties jėga, su meile, pagražinti aplinką, įsivaizduoti vandenį, atsisėsti ant debesėlio ir pažvelgti į moterišką pasaulį iš aukštai.

Bet čia dar niekis. Vėliau buvo liepta įsivaizduoti gimdutėje rutuliuką. Kai buvau paklausta, kokios jį mačiau spalvos, pasakiau pirmąją man į galvą šovusią. Jei ir Jums toptelėjo balta, puiku, taip pat stokojate vyriškos globos.

Norų pildymo technika

Kursuose išmokau ir greitą norų pildymo techniką. Skubu pasidalinti.

Gimdutėje, anot mokytojos, yra ne tik rutuliukas, bet ir lapeliai. Tarp tų lapelių galima paslėpti bet kokį materialų norą.

„Ką mes darome su ta gėlyte? Mes ją įsuksime ir ji taps gėle grobuonimi. Pasistatome labai konkretų materialų norą, jį apimate ir pasidedate pas save šiltai ir ramiai“, – mokė kursų vadovė.

Jos teigimu, taip įsivaizduodamos, mes „dedame“ energiją į savo gimdą, o mainais gauname dovanas.

„Kad pildytųsi Jūsų norai, turite prikaupti energijos. Nesipildo norai? Reiškia, Jūs tiesiog tuščia šiuo metu“, – atsakomybės už metodiką tuoj nusipurtė mokytoja.

Ėmėmės paslaptingo ritualo

Tačiau ir tai – dar ne blogiausia. Štai kiek po 21 valandos, grupinėje treniruotėje pasitreniravusios kėgelio pratimus, mes ėmėmės paslaptingo ritualo – visų buvusių vyrų paleidimo technikos.

Yra tokia pseudomokslinė teorija, teigianti, kad po kiekvienų lytinių santykių abiejų partnerių organizmai genetiniame lygmenyje išsaugo dalį informacijos iš kito partnerio. Todėl, pavyzdžiui, nuo vieno vyro pastojusios moters vaikas gali turėti kito, ankstesnio jos partnerio (ne savo tėvo) bruožų. Arba, vaikas gali turėti savo tėvo ankstesniosios partnerės (ne savo mamos) bruožų.

Nors telegonijos teorija neturi jokio mokslinio patvirtinimo ir prieštarauja turimiems duomenims apie paveldimumą, kursų vadovė aiškino, kad tai – ne tik pramanai.

„Lytinių santykių metu, nesvarbu, kiek kartų jie buvo, tarp vyro ir moters atsiranda energetinis tunelis. Tai yra labai gerai, labai fantastiška, jei tai yra Jūsų vyras ir Jūs. Tarp Jūsų – didelė empatija, vaikšto energija, galite jam siųsti ir laimės linkėti, burti, koks jis nuostabus ir fantastiškas dabar. Problema tame, kad tų tunelių – ne vienas, jei vyras ne vienas buvo“, – mokė kursų vadovė.

Anot jos, jei nesiseka buvusiam Jūsų meilužiui, nesiseka ir Jums. Būna, ir kad vyrai Jūsų dėka turtėja, o štai moterims – depresija.

„Čia viskas teka ir iš Jūsų išteka“, – rodydama į piešinuką, kuriame moteris sujungta su vyru, pasakojo kursų vadovė.

Tačiau kranelį esą būtina užsukti, aiškino ji, tam, kad turėtume daugiau energijos ir ja neremtumėme tų, kurie to nenusipelnė.

Kaip paleisti buvusius mylimuosius?

Žiūrėjau, kaip ji demonstruoja, ką turėsime padaryti, ir negalėjau patikėti savo akimis.

„Pirmiausiai paprašysime apsaugos. Kas kuo tiki? Moterys yra sutvėrimas, kuris kažkuo tiki – Dievuliu, Angelais sargais, dvasiniais mokytojais, visata, Žeme. Visos turite jausmą, kad kažkas Jus saugo. Dabar užsimerkite ir to kažko paprašykite, kad Jums padėti. Kartu ir kad padėtų tam žmogui, kurį Jūs dabar paleisite į laisvę, nes iki šiol Jūs jį laikėte pririšusi, kad laimingai ir sėkmingai gyventų, ir Jūs galėtumėte gyventi“, – pradėjo mokytoja.

Prie pilvo ji prisidėjo laikrodį ir liepė būsimą veiksmą daryti prieš laikrodžio rodyklę.

„Žiūrime tiesiai, prisimename santykius ir žmogų, kurį norime paleisti. Galvą pasukame į praeitį – į kairę pusę, įkvepiame. Pasisukame į dabartį, tiesiai. Ir gimda, nuo šeštos valandos. Įsivaizduojate, kad ten yra suraizgytas, susipainiojęs siūlas. Imate jo galą ir jį vyniojate į ritinėlį“, – du kairės rankos pirštus ji kilputėmis tris kartus apsuko aplink gimdą.

Po to ji paėmė, ką esą suvyniojo, ir pūstelėjo į dešinę pusę. Taip esą paleidžiami buvę vyrai ir jiems užsukami energetinio gėrio kraneliai.

Mokslinio pagrindo neturi: perspėja apie galimą žalą

Seksologas, psichoterapeutas Viktoras Šapurovas, išklausęs šiuos mokymo būdus, DELFI sakė, kad įtaigos čia daug, o mokslo nematyti.

„Kol kas nėra jokio objektyvaus pagrindo manyti, kad tai veikia. Tačiau, kadangi įtaiga yra galingas dalykas, neabejotinai kai kuriems žmonėms tai veiksminga. Tačiau tik tiek, kiek veiksminga įtaiga“, – aiškino jis.

V. Šapurovas

Anot specialisto, nors jos veiksmingumas yra individualus rodiklis, aklai tikėti viskuo, kas sakoma – pavojinga. V. Šapurovo teigimu, tai gali ir pakenkti.

„Manau, nebus visiems kenksminga, tačiau tie, kurie nusistatę neigiamai, jie gali patirti ir psichologinę žalą. Tikiuosi, ilgalaikio poveikio nebus“, – dėstė jis.

Seksologas aiškino, kad moterys, einančios į panašius kursus, greičiausiai jaučia nepasitenkinimą savo seksualiniu gyvenimu. Tačiau jis pataria verčiau kreiptis į specialistus.

„Nėra uždrausta tokius kursus vesti. Yra įvairių teorijų, ši – viena jų, tačiau kol kas ji mokslinio pagrindo neturi“, – pastebėjo jis.